Vysoko Kvalitnej Ušľachtilej Bauhinia Drahokamu Brošňa Pin, CC Crystal Brošňa pre Ženy Broaches Mužov Broches Šatku Pracky Brouch
Vysoko Kvalitnej Ušľachtilej Bauhinia Drahokamu Brošňa Pin, CC Crystal Brošňa pre Ženy Broaches Mužov Broches Šatku Pracky Brouch
Sku: g186329
(1 Recenzie)
Novinka

€6.11 €6.79

Popis:

1. Typ: Brošňa

2. Materiál: Top zliatiny s bohom á a kvalitné drahokamu

3. Veľkosť: 1.77" * 1.77" (4.5 * 4.5 cm)

4. Hmotnosť: 30 g

5. Pohlavie: W znamenie a mužov

6. Miesto pôvodu: Čína (pevninská časť))

7. Balenie: Štandardné a bezpečné balenie

8. Funkcia: Udržať módne a krásne; Zobraziť individualitu a prinášajú šťastie

9. Príležitosti: Láska darčeky,Svadobný obrad, tanečnú párty,oslavy Výročia,Cestovanie, pamätník, dary,Spravodlivé,Propagačné reklamy atď.

Vitajte na StyleSea Kúzlo on-line obchode! Poď a Ukáž svoj ŠTÝL a INDIVIDUALITU!

StyleSea Kúzlo je profesionálny a vedúcou spoločnosťou v podnikajúce vo väčšine druhov jewelries a kozmetické doplnky .Ak ste jednotlivec kupujúceho,prosím, nezabudnite si pridajte nás do zoznamu želaní. Ak ste predajca alebo distribútor a tiež hľadá obchodného partnera v Číne, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nám dôverujú.

Našimi hlavnými klientmi sú z Európy, Ameriky, Ázie a Juhovýchodnej Ázie atď. Vynikajúcu Kvalitu výrobkov a služieb sú hlavné výhody vyhrať a zväčšenie viac medzinárodných trhoch. Vyberte Si StyleSea, Vyberte Si Krásu.

Budeme robiť naše snažiť splniť vaše očakávania! Máme na mysli to !!

Veľkú starostlivosť balenie v každej podrobnosti na zaistenie bezpečnej prepravy do vás . Všetky tovary sú balené v bezpečnom balení. Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite prijať. Ak to bolo zlomené alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém v priebehu 12 hodín .

Doprava zadarmo je k dispozícii iba na odoslanie do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail a ePacket a Štandardná Doprava. Tovar dorazí do asi 15~25 pracovných dní . Ak by ste potrebovali tovar naliehavo a kúpiť viac, môžeme poslať im tým Vyjadruje,ako DHL, alebo EMS a tak ďalej.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie Služby

DHL

Asi 3-5 dní

www.dhl.com

UPS

Asi 3-5 dní

www.ups.com

EMS

O 5-7 dní

www.ems.com

Čína Príspevok Air Mail

O 15-25 dní

www.intmail.183.com

HKPOST

O 15-20 dní

www.hongkongpost.com

Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

Nie sme zodpovední za prípadné clo a dane vo vašej krajine. Ale môžeme napísať nižšiu hodnotu, alebo "darček" na prepravný poriadok pre jednoduché zúčtovanie Ciel. A všetky výrobky by mali byť odoslané na Golstroj.sk overené adresu. Vďaka.

Platba sa očakáva, že bude overené v rámci 24 hodín po zaplatení ukončené. Po úspešnom zaplatení a lodné informácie, budeme okamžite zariadiť zásielku do 3 dní .

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby. Sme prijať aj iné rôznych platobných položiek,napríklad Bankovým Prevodom, Western Union, Kreditné Karty, Visa,Master Card, atď.Ak spĺňate všetky platobné problémy,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ďakujem.

Ak máte akékoľvek otázky alebo nespokojnosť o našich produktoch,môžete dodať problémy nám okamžite. Uvidíme, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Vďaka.

Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania. Úprimne vás pozvať na dovolenku PÄŤ Hviezdičiek a Pozitívne komentáre, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Bude to len trvať iba 1 minútu . Ďakujeme! Ak nie, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť pred odchodom žiadne neutrálne a negatívne spätné väzby. Odpovieme vám (takmer do 12 hodín ) a snažiť uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

Musíme prijať náležité opatrenia na ochranu našich parochne a príslušenstvo od prachu a poškodeniu.Prosím, láskavo dávajte pozor na nasledujúce pokyny.Vďaka.

Pre Farebné Nezhody : O skutočnú farbu možno mierne líšiť od obrázkov.To môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody,ako je napríklad obrazovka odraz v monitor, svetelný efekt a ďalších faktorov.

Pre ruských zákazníkov : Prosím správne vyplniť vaše meno a priezvisko prijímač.Pretože Post Politiky je v Rusku pomerne prísne. To je dôležité pre vás dostať svoj pozemok rýchlo a úspešne.

DÚFAM, ŽE BUDETE MAŤ ŠŤASTNÉ SKÚSENOSTI V NAŠOM SOTRE. VŠETKO NAJLEPŠIE !!!!!

Štítky: b kovové kolíky, cc fashion, knitt šatku mužov, broach pin, šatka hodvábna, pin, broch chanel, cc pin, holub krvi red ruby, s kolíkmi.

  • Názov Značky: STARBEAUTY
  • Štýl: Ušľachtilý, Móda, OL, Bežné brošne
  • Tvar\vzor: RASTLINA
  • Číslo Modelu: BLE456
  • Materiál: Drahokamu
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Druh: bauhinia brošňa
  • Možné sledovať ?: Áno
  • Kovy Typ: Pozlátené
  • Pohlavie: MUŽI
  • Zadarmo darček ?: Áno
  • Brošne Typ: Brošne
  • Položka Druh: Brošne

Súvisiace produkty