Oxid ABS Spätné Spätné Bočné Zrkadlo Pokrytie Nálepky Výbava Rám Príslušenstvo Pre Subaru Forester SK 2018 2019
Oxid ABS Spätné Spätné Bočné Zrkadlo Pokrytie Nálepky Výbava Rám Príslušenstvo Pre Subaru Forester SK 2018 2019
Sku: g186714
(0 Recenzie)
Novinka

€26.37 €28.05

Popis:

Členenie položka opis

Oxid ABS Spätné Spätné Bočné Zrkadlo Pokrytie Nálepky Výbava Rám Príslušenstvo Pre Subaru Forester SK 2018 2019

Vlastnosti : 100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality

Vhodné pre : 2018 2019 Subaru Forester SK 2018 2019 Typ Položky:spätné zrkadlo kryt Materiál:ABS Farba :carbon Povrchová úprava: Jednoduchá inštalácia Obsah balenia:2 ks/sada

Dávajte Pozor, Čo sa o vlastné daňové Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Pls poraďte sa so svojím krajiny je vlastný Office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. Ako spojiť doprava, Ak chcete kúpiť viac ako 5 položiek, z nás a počiatočná celková prepravné náklady, je vysoká. Pls pošlite nám e-mail, ak chcete získať kombinovať zľava doprava, a budeme loď sa váš tovar v jednej parcely.

keď sa loď pozemku Zvyčajne budeme loď sa pozemok okolo 5 pracovných dní, ak všetky informácie potvrdzujú, tak nechajte nám správu pri objednávke: 1.Vaše celé meno 2.Vašu úplnú adresu s vašou Tel Č. 3.Car style a v ktorom roku sa vaše auto bolo vyrobené Keď na sledovanie zásielok Po odoslaní sa pozemok, môžeme sa dostal sledovania Č okolo 2-3days,pls kontaktujte nás, ak si nie ste istí, ako sledovať zásielku. Môžete sledovať informácie okolo nižšie čas po tom, čo dostal sledovania Č. Toto obdobie je pozemok pripravený na pošte čaká na spracovanie. -DHL:1-3 pracovné dni -UPS:1-3 pracovné dni -EMS:2-5 pracovných dní -Čína príspevok registrované air mail:5-15days Vrátiť Všetky položky predávané u nás sú úplne nové a sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou consientiousness na našej strane. Ak táto položka je chybný po prijatí ,máte 7days pre nahradený novým jeden z vášho prijatia tovaru.(A všetky pôvodné položky nepoškodený by mali byť v resalable stave, ako prišli) Buyes sú responsib le pre prepravu a s riadne balenie. Ak si myslíte, prepravné náklady, je vysoká a nie si zaslúžia vrátiť,pls kontakt, ak chcete nájsť lepšie riešenie.

Štítky: subaru forester zrkadlo led, subaru forester bočné zrkadlo pokrytie, mazda carol strane zrkadla, 2010 subaru forester spätné zrkadlo, 2014 subaru forester bočné zrkadlo, 2012 subaru forester bočné zrkadlo, subaru forester elektrické bočné zrkadlo, silverado strane zrkadla, toyota solara strane zrkadla, toyota avalon strane zrkadla.

  • Model Rok: 2018 2019
  • Položka Šírka: 1inch
  • Položka Dĺžka: 1inch
  • Položka Hmotnosť: 0.2kg
  • Druh Materiálu: ABS
  • Názov Značky: KOUVI
  • Názov Modelu: SLR5249
  • Položka Druh: Zrkadlo A Poťahy
  • Externé Testovanie Certifikácia: ISO9001
  • Položka Výška: 1inch