DHL zadarmo doprava 500pcs/veľa, klasický štýl, balzam na pery trubice balzam na pery prípade diy balzam na pery kontajner prázdny balík
DHL zadarmo doprava 500pcs/veľa, klasický štýl, balzam na pery trubice balzam na pery prípade diy balzam na pery kontajner prázdny balík
Sku: g186839
(0 Recenzie)
Novinka

€114.79

Popis:

Pripomenul : Sme predávať len prázdny balík (balzam na pery trubice) pre túto položku!!!

Pripomenul, 2: Pre túto položku, máme niekoľko farieb je k dispozícii, môžete urobiť jednu objednávku 500pcs na jednej farby alebo rôzne farby zmesi, pls, dajte nám vedieť, farba číslo pri zadaní objednávky.

Popis položky: klasický štýl balzam na pery trubice balzam na pery prípade diy balzam na pery kontajner prázdny balík

Položka Nr. TM-LB342 rôzne farby

Fľaša veľkosť: celková Dĺžka s spp 72 mm, Spp, výška 40 mm, priemer trubky 17 mm

Čistý objem: 3.0-3.5 g

Môže byť aplikovaný oblasti: Kozmetické vosk ako balzam na pery stick produkty.

Pre túto položku, podrobnosti a jasný obraz jednotlivých náhradných dielov, môžete vidieť z nasledovné obrázky.

Ak sa robiť logo a farby na mieru, sme tiež súhlas, min 20 000pcs.

Timabeauty je potešením poskytnúť rôzne a inovácií kozmetických výrobkov, náradia a príslušenstva v oblasti krásy. Neustále sa snaží čo najlepšie dodanie dobré produkty, konkurencieschopné ceny a vynikajúce služby.

Srdečne pripomenúť body:

1. Môžete miešať rôzne položky voľne na mieste, aby zachránil doprava nákladná, ale prosím, kontaktujte nás dopredu, pretože musíme, pozrite si naše úrovni inventára na tieto položky, ktoré môžete vyzdvihnúť.

2. Na niektoré položky, ak potrebujete veľké, aby množstvo alebo žiadosť vlastnú objednávky alebo balenie, prosím informujte nás, určite akceptovať vlastnú objednávky.

3. Ak máte veľké množstvo objednávky, ale starať o kvalitu, môžeme podať 1-2 ks vzorky, aby ste pre testovanie pred mieste formálnej objednávky.

Platba termín: Plná platba by mala byť vykonané pred robíme dodanie. Akceptujeme Alipay (Escrow), western union, Kreditné Karty, T/T platby na náš spoločnosti bankový účet.

Prepravné podmienky: Všetky tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po obdržaní potvrdenia prijatia platby. Budeme vyplňte sledovacie číslo zásielky raz sme doručenie objednávky. Na zabezpečenie zásielky bezpečnosti a rýchle dodávky, v súčasnosti používame len EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT účet na lodi tovaru, pre väčšinu krajín, doba dodania len potrebné 3-7 pracovných dní.Naša spoločnosť môže získať veľmi dobré zľavy pre našich zákazníkov. Ak objednávku množstvo je veľké, môžeme usporiadať tichom zásielky zachrániť náklad, sme zásielky oddelenie zvládnuť prepravy pre našich zákazníkov.

Vrátenie a vrátenie podmienky: Budeme vrátenie celej sumy, ak tovar, ktorý ste dostali, nie je rovnaký ako opis, výrobky by mali byť v dobrom stave a mali by sa vrátiť k nám, do 3 dní po prijatí to. Chybný alebo poškodenie počas prepravy, prosím, kontaktujte nás v čase for exchange, no poštovné náklady, mali by sa brať zodpovednosť zákazníka.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníka je veľmi dovoz na podnikanie. Ak ste spokojní s výrobkov a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu veľkoryso. Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás skôr, ako budete robiť negatívnu spätnú väzbu, poďme spoločne pracovať na vyriešenie akéhokoľvek sporu alebo nedorozumenia počas rozdávania, môžete napísať e-mail na nás, náš služby koordinátor je Pán Jacky Chen.

Štítky: kontajner prázdny lip stick, rúž trubice ks, 1 3 balzam na pery prípade, jasné, balzam na pery trubice, balzam malé, prázdne trubky pre prírubové, prázdne lebky balzam na pery prípadoch, plastové zadarmo balzam na pery prípadoch, macaron balzam na pery prípadoch, 5ml rúž trubice.

  • Položka Druh: Fľašiach
  • Materiál: ABS
  • náplň plesní: žiadna žiadosť
  • Každá ks hmotnosť: 8.2 g
  • Prípad veľkosť: H72mm*D17mm
  • Farba skončil: hmlisté jasné spp+rôzne farebné base
  • Číslo Modelu: TM-LB342
  • Veľkosť: round tube
  • Čistý Objem: 3.0-3.5 g pre balzam na pery stick

Súvisiace produkty