AUGIENB Prenosné 500 ml, Bohaté na Vodík Fľaša na Vodu lonizer Alkalické Generátor Zdravé Pohár USB Nabíjateľné Anti-Aging Darček
AUGIENB Prenosné 500 ml, Bohaté na Vodík Fľaša na Vodu lonizer Alkalické Generátor Zdravé Pohár USB Nabíjateľné Anti-Aging Darček
Sku: g186879
(4 Recenzie)
Novinka

€40.47 €68.60

Popis:

Informácie O Produkte:

AUGIENB Vodík Voda Generátor Alkalické Energie Pohár, Bohaté na Vodík Voda Maker Ionizátor BPA-free 1000ppb 500 ml USB

Špecifikácia:

ORP:-600mv~0mv

Bohaté na vodík obsah vody : 800-1000ppb(v závislosti od kvality vody )

Bohaté na vodík pH vody:7.35~8.5

Elektrolytické čas : 5 Minút

Elektrolýza krát po úplne nabite:20-40times

Materiál : potravinársky plastu ABS+Guma

Elektróda : Titán platinum

nabíjanie : USB, DC

Čas nabíjania : 2h

Poplatok: DC 5V/2A

Kapacita batérie : 1000mAh Lítium-polymérová batéria

Elektrolýza krát po úplne nabite:20-40times

Teplota kvapaliny : 1-80 ℃

Aktuálne : 300mA

Kapacita :500 ml

Veľkosť : 70*70*2 7 0 mm

Hmotnosť : 3 1 0 g

Funkcie:

-Vodíka a kyslíka, oddelenie technológie

Elektrolýza čas je kratší a parametre sú stabilnejšie, ktorý je vhodný pre všetky kvality pitnej vody, účinne vyriešiť problém zvyškového vodíka a kyslíka po elektrolýza, čo pitnej vody, bezpečnejšie a zdravšie.

-5 min režim elektrolýza

Bohaté na vodík pohár vyrobené z potravinársky plastu ABS, takže je dlhé zdržania, 5 min na zmenu kvality vody(v závislosti od kvality vody, obsah vodíka až 1000ppb).

-Bezpečnosť & ochranu Životného prostredia

Tento vodík-obohatený pohár je vyrobené z Potravín-stupeň plastu ABS , BPA-free, bezpečný a čistý.Bohaté na vodík pohár s cup kryt pracky dizajn, lepšie tesnenie, jednoduché ovládanie; jeho základňu s EVOU pad,stabilné a nešmykľavé.

-1000mAh lítiové batérie a USB nabíjanie

Bohaté na vodík pohár vysokej kvality, polymer lithium batéria 1000mAh,ktoré je dlhšie nabíjanie života; využíva USB, DC konektor napájania, nabíjací pohodlnejšie.

Výhody bohaté na vodík pohár:

1.Bohaté na vodík vody sa nazýva vody života; pije viac bohaté na vodík voda je dobrá pre anti-aging. To môže byť tiež použitý na umývanie tváre, ľahko vstrebáva udržiavať pokožku.

2.Bohaté na vodík voda je užitočná, ak chcete upraviť čriev a žalúdka, môže podporiť krvný obeh a metabolizmus, a tiež udržiavať vyváženú žliaz s vnútornou sekréciou.

3.Bohaté na vodík voda je dobrá na zlepšenie funkcie bunky opravu a regeneráciu.

4.Bohaté na vodík voda je prospešné na zníženie viskozity krvi, zlepšenie mikrocirkulácie, a zvýšiť pružnosť ciev.

5.Bohaté na vodík voda je prospešné pre zlepšenie kvality vody, tiež zabiť baktérie obsah vo vode, sterilizačný účinok je zrejmý.

6.Vodík pohár robí molekuly vody menšie, môžete rýchlo prejsť na bunky pokožky okolo, má hydratačné účinky. To tiež môže zlepšiť znečistenie vody a ťažkých kovov

7.S všetky nové fľaša na vodu môžete vytvoriť významný antioxidant bohatý na riešenie schopné brániť svoje telo len antioxidanty môžu zatiaľ čo dramaticky zvyšuje vaše telo hydratácie úrovne!

8.Štúdie ukázali, že zvýšenie počtu antioxidanty môžu zlepšiť celkovú telesnú schopnosť liečiť.

9. AUGIENB vodíka fľaše bez problémov prináša zvýšené množstvo výhod okamžite do tela bez nežiaduce prísady.

Package Includeds:

1 * bohaté na Vodík poháre

1 * USB Nabíjací Kábel

1 * Pokyny

Produkt Show:

Zásielky: 1.Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní. 2.Prosím skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave a podpísať pred dodaním muž opustí. 3.Ak zistíte, že výrobok je strata alebo poškodenie na ceste. Prosím odfotiť a nechať dodanie mužov, potvrďte ho. Potom budeme vám pomôžu, aby sa za svoje stratíte. 4.Ak chcete výrobky poslať k vám rýchlo, alebo potrebujete súrne, Prosím, zvoľte DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS. ak si myslíte, že poplatok je vysoká, môžete nás kontaktovať, budeme kontrolovať vašu adresu a dať vám najlacnejšie nákladnej dopravy.

Záruka: 1. Všetky produkty budú dôkladne otestovať pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Ak nie ste spokojní s produktom, Prosím, kontaktujte nás. Budeme vám uspokojivé riešenie.

Pripomienky: 1. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

2. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu veľmi veľa. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: augienb filter, fľaša vodíka pitie, fotoaparát bohaté, generátor chlórnanu, uv vody, záhrada vody, alkalin vody, fľaša vody na vodík, bunky vodíka, atmosféra vody generátor.

  • Číslo Modelu: 500 ML Prenosné, Bohaté na Vodík Fľaša na Vodu
  • Názov Značky: AUGIENB
  • 5 Stupni Filtrácie: No
  • Požiadavky Na Kvalitu Vody: Vysoká Kvalita Pitnej Vody
  • Certifikácia: CSA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Úprava vody Typ stroja: Čistička Vody
  • Použitie: Priame Pitie
  • Funkcia: Priame Pitie
  • Čistenie Pozícia: Terminál Čistenie
  • Materiál: Titán
  • Druh: Ionizátor
  • Výkon (W): 5W

Súvisiace produkty