Čierna Bavlna Umývateľný opätovné použitie Prachotesný Módne Masky pre Ženy, Dievčatá Crystal Masky, Dekorácie, Svadobné Šperky pre nočný klub
Čierna Bavlna Umývateľný opätovné použitie Prachotesný Módne Masky pre Ženy, Dievčatá Crystal Masky, Dekorácie, Svadobné Šperky pre nočný klub
Sku: g187112
(3 Recenzie)
Novinka

€3.10 €4.76

Popis:

Čistá Bavlna Tri vrstvy, Prachotesný Maska Umiestnené Filtre Umývateľný Módne Závesné Ucha Typu Anti-haze Troch-dimenzionální Maska BH Popis

Popis:

1. Elastické strmeň úst-maska je dostatočne široká pre kryt nosa, úst a tváre, veľmi pohodlné na nosenie.

2. Táto nová maska je vyrobená z vysoko-kvalitného materiálu, takže vaša tvár mäkké a pohodlné. Je veľmi ľahko dýchať, keď na sebe a nemá spôsobovať nepríjemné pocity.

3. Táto maska proti prachu je veľmi vhodný pre mužov a ženy, vhodné pre výkon kostým Príslušenstvo

4. Umývateľný a opakovane použiteľné, nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú okolo, drable a praktické pre vaše každodenné používanie.Ústa maska je šetrný k životnému prostrediu, energeticky úsporné, ekonomické a vhodné na denné použitie pre ľudí všetkých vekových kategórií.

5. Táto dve vrstvy diamantov maska je módny vzhľad, Nastaviteľný a môže byť pridaný, s PM2.5 filtra.

6.To môže byť dobrá voľba pre narodeninové darčeky pre rodinu, priateľov, milencov

7.Ideálne pre Halloween/Valentine ' s karnevalov,mardis gras, party, ples, nočný klub, svadobná hostina, divadelnej produkcie, maškaráda dance party a tak ďalej.

Špecifikácia:

Názov: Dekoratívne Maska

Štýl: Visiace uši,

Vzor:4 Vzory

Pohlavie: Unisex

Materiál:Bavlna

Množstvo:1pcs

Farba:Ako na obrázku zobrazené

Použitie výrobku: Každodenné dekoratívne doplnky,P erformance

Funkcia: Prachotesný

Poznámka:

1.Prosím, aby 1-3 cm chyba vzhľadom na ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. 2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Package Zahrnuté 1pcs*Dekoratívne Maska

Doprava môžeme Podporiť Drop-Poštovné Global(vylúčiť vojnové oblasti). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky mohol by byť prijaté v 15-50 pracovných dní. Kupujúci Ochranu, Ak máte problém s objednávkou,neváhajte nás kontaktovať ,sme veľmi radi, že slúžiť každému zákazníkovi; Plnú Náhradu, ak nechcete prijímať objednávky do predávajúci garantuje dodanie čas; Úplné alebo Čiastočné Vrátenie peňazí , ak položka nie je,ako je popísané, ale prosím, kontaktujte nás najprv,Prosím, nie Svojvoľné zanechať zlé spätnú väzbu a otvorenej.Spor nie je najlepšie riešenie pre každý problém,najlepší spôsob je kontakt so naraz nám, budeme kontrolovať, čo sa stalo, a mimo vás najlepšie riešenie, súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk! Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našich produktoch a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s Piatimi hviezdičkami recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.vaše ďalšie puchase,kontaktujte nás prosím a zašleme pekný darček alebo Kupón na vás, Takto Ma,môžete získať ďalšie Zľavy a propagácia ; Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Kontaktujte NÁS, Prosím, Správa nás od 8:30am. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú answe#1A3126 do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: masku na tvár drahokamu, make-up maska, likvidujte maska, svadobné maska, reťaz maska, čierna maska dispozícii, bling maska, masky na svadbu, husto maska, kostým, dj oblečenie.

  • Kovy Typ: ŽIADNE
  • Štýl: Trendy
  • Materiál: Crystal
  • Číslo Modelu: 49753
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty