2 ks na objednávku CE certifikovaný Pena Rozširuje Striekacia Pištoľ Tmel Dávkovanie PU Izolačné Aplikátor Adaptér Nástroj
2 ks na objednávku CE certifikovaný Pena Rozširuje Striekacia Pištoľ Tmel Dávkovanie PU Izolačné Aplikátor Adaptér Nástroj
Sku: g187463
(1 Recenzie)
Novinka

€3.89 €4.57

Popis:

Balenie:2 ks na objednávku(2 ks balené v jednej krabici).

ak potrebujete ďalšie množstvo pls objednať on-line. Môžete nám tiež poslať správy on-line pre podrobnejšie informácie. Ak sa vám nepodarilo nájsť typy chcete, pls kontaktujte nás. Pomôžeme vám nájsť vhodný položky, ktoré chcete. Môžeme urobiť obe maloobchod a veľkoobchod pre vás. Budeme pracovať spolu na vzájomný prospech.

Sprej PU Pena Gun

1,plastové telo;

2,ocele spúšť s obsahom niklu potiahnuté;

3,univerzálny hliníkovej zliatiny adaptér;

4,nerezová oceľ tesnenie ihly;

6,ocele zbraň hlaveň s obsahom niklu potiahnuté;

8,POM rukoväť: polyformaldehyde;

10,CE certifikácie;

12,Individuálne testovaný tlak vzduchu.

Červená Pena Rozširuje Striekacia Pištoľ Tmel Dávkovanie PU Izolačné Aplikátor Nástroj

Tento profesionálny stupeň pena gun aplikátor ponúka úplnú kontrolu a presnosť, s pištoľou trieda rozširuje PU pena je To dizajn zaručuje veľmi dlhú životnosť a ochranu proti rozbitie a porúch. Montáž spojok je jednoduché, proste zaskrutkujte ju na vrchole zbraň použiť zbraň, stačí stlačiť spúšť a uvoľnenie na riadenie toku pena Pena dávkovanie zbrane sú určené na vytvorenie vzduchotesnej a vlhkosti utesnenie medzi zbraň a môže peny alebo lepiaci tmel t je vhodný pre použitie s rozširujúcim peny použité v utesnenie dutín, bežné pri montáži a montáž okien, rámov dverí, strešné krytiny atď.

Poznámka: 1, Pištoľ rukoväť farby budú odoslané náhodným, ako je napríklad žltá farba pištoľ rukoväť,čierna farba, alebo iné farby; 2, Čína Post Air Mail, to je najlacnejší spôsob, ako poslať. Ale to môže trvať dlhší čas na ceste. 3, ak chcete, aby sa zbrane naliehavo, pls zvoliť iný rýchlejšie express alebo nás kontaktujte on-line alebo správy.

Štítky: aplikátor zbraň, devilbiss striekacia pištoľ tmel, epoxi zbraň, externé rozšírenie peny, pena gun pu, pneumatické tmel, pu pena spray gun, pu pena gun nozl, purpistool, zbraň tmel.

  • Druh: pena gun
  • Číslo Modelu: BC-1501 PENA GUN
  • Zdroj Napájania: manuál
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Názov Značky: GREATCAULK

Súvisiace produkty