10pcs /set Zub Shap Roztomilý zuby tvar úložný box / skladovanie jar dekorácie pre zubné dary a zubné dekorácie Zubné darček
10pcs /set Zub Shap Roztomilý zuby tvar úložný box / skladovanie jar dekorácie pre zubné dary a zubné dekorácie Zubné darček
Sku: g187497
(0 Recenzie)
Novinka

€19.98 €21.26

Popis:

Zub Shap Roztomilý zuby tvar úložný box / skladovanie jar dekorácie pre zubné dary a zubné dekorácie Zubné darček veľkosť cca 7x7x9.5 cm Balenie Zoznam: 10 ks (Tento nákup je bez patrí pero a gumu ), Farba Informácie: 1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov. 2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie. 3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Podrobné Snímky

Certifikácia

Platby

T/T transfer /western union / pa ypal acc epted.

Podmienky predaja

Medzinárodné Kupujúci - vezmite Prosím na Vedomie, Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Spätná väzba

Ponúkame na 100% spokojní s nákupom!

Sme zaslali pozitívnu spätnú väzbu pre vás a dúfam, že sa vám bude robiť to isté pre nás.

Ak nie ste spokojný z akýchkoľvek dôvodov, prosím, daj mi šancu, a budem robiť žiadne veľké úsilie na vyriešenie.

O nás

OAO Zubné Zariadenia je profesionálny podnik, ktorý sa špecializuje na výskum a vývoj, výroba a predaj dentálnych zariadení.

Naše hlavné produkty patria Vysoké a Nízke otáčky handpiece, LED Liečivé Svetlo, Scaler, Zubné jednotky, Doktorov Stoličky, Oil-free air kompresora, Gutta fréza, Endodontic liečby, v Rámci ústnej fotoaparátom, Micro motory, Zubné lampy, Sterilizátor a zubné príslušenstvo atď.

"Vynikajúcu kvalitu, rozumnú cenu a spoľahlivej služby" je náš princíp. Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s firmami z celého sveta na vzájomnej výhodnosti spolupráce obchodov s výborným budúcnosti!!!

Štítky: stomatológia darček, dekor zubár, darček zub, zubné darček, roztomilý zubár, zubné keychain, zub tvarované decoratives, roztomilý zub, telo v tvare dekor, darček k zubár.

  • Veľkosť: Small
  • Aplikácia: Zubné Areál
  • Použitie: Profesionálna Dentálna
  • Použitie krát: Jednorazové
  • stav: Nové
  • NET WT: 2.5 kg
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Package: Papierové Krabici
  • Názov Značky: DEASIN
  • Číslo Modelu: OAO-YY05