Oko Masáž Tváre Zdvíhacie Krásy Zariadenie Podporu Sérum Proti vráskam Masér Absorbovať Kože Tváre Oko Nástroj Anti-aging Starostlivosti Electr Z0Q3
Oko Masáž Tváre Zdvíhacie Krásy Zariadenie Podporu Sérum Proti vráskam Masér Absorbovať Kože Tváre Oko Nástroj Anti-aging Starostlivosti Electr Z0Q3
Sku: g187629
(0 Recenzie)
Novinka

€2.87 €4.22

Popis:

Popis:

Úplne nový 100% vysoká kvalita

Platné pokožky: Universal

Farba: Biela, Ružová

Funkcie

1. Pomáha dotiahnuť póry a doplniť kolagénu, aby sa vaša pokožka vyzerať mladšie a jasnejšie.

2. Silné vibrácie pri vysokej frekvencii palička je účinný pre takmer všetky zvlhčovače, esencií alebo krémy, a to môže okamžite vyrábať hlbšie absorpcie vo vašom vrstvy kože a udržiavať si vlhkosť dlhšie.

3. Toto spevnenie masér vyhladí pokožku rýchlo a hlboko, takže čas, zvyčajne trávia na každodennú starostlivosť o pokožku výrazne sa zníži.

Ako používať:

1. Aplikovať svoje toner a sérum na tvár pred použitím zariadenia.Zapnite zariadenie, a to začne vibrovať.

2. Červené svetlo je jedným z najsilnejších farby, ktoré zvyšujú krvný obeh. Stimuluje kožné bunky sú schopné vylučovať kolagénu pre firmy, hladká textúra. Modré svetlo má vynikajúci účinok na liečbu kožných prasknutia. Reguluje pokožky sekréciu mazu.

3. Väčšie strane sa používa na tvári a na čele masáž, a menšie strane je použitý pre nosa a očí masáž.Masáž 10-15 minút každý deň.

Produkty obsahujú

1 x Tváre masér

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode. ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Štítky: očná sprcha, tvár masér elektrický skúter, oko massag, tiesňové oko umývanie, pohár oko, na oplachovanie očí, brucho toner, tvár masér elektrické maska, tuku v tele stroja, multi tréner.

  • Názov Značky: miss rose
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: -
  • Zdroj Napájania: Suché Batérie
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený