Areyourshop Slobody Panel Hard Top Skladovanie Vrecko s držiakom Na Jeep Wrangler JK JL 2007-2020 Auto Doplnky, Auto Diely
Areyourshop Slobody Panel Hard Top Skladovanie Vrecko s držiakom Na Jeep Wrangler JK JL 2007-2020 Auto Doplnky, Auto Diely
Sku: g187686
(1 Recenzie)
Novinka

€50.14 €65.12

Popis:

Členenie Položka Opis Funkcie:

Slobody Top Skladovanie Taška

Ukladá a chráni Slobodu Panely Keď Nie v Použitie

Odolné Vinyl Potiahnuté Mäkkou Hornej Textílie

Non-Tkané Späť s vnútorné Vrecká, Chráni pred Poškriabaním

Pod Ruku Ramenný Popruh pre Prenosnosť

Popruh Zabezpečuje Taška Proti Zadné Opierky Hlavy

Zaskočí Zabezpečuje Taška na Nákladné Krúžok

Ľahko Pripojiť a Odpojiť od Sedadla

Veľkosť:Cca 100 cm/39" * 88 cm/35"

Obutie:

Hodí 2007 do roku 2020 Na Jeep Wrangler JK & JL Modely

Package zahrnuté:

1pc Skladovanie Taška

Pohodlné a Bezpečné Skladovanie

Bezpečné vašu Slobodu Panely, keď nie v použitie. Tento úložný vak je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zmestili vaše Slobody Panely dokonale. Popruh zabezpečuje taška proti váš Jeep zadné opierky hlavy, kým nezaklapne zabezpečiť to, aby náklad krúžok. Chráni vaše panely z poskakovanie okolo vášho auta. Mäkké vnútorné vrecko udržuje panely oddelené a zabraňuje poškriabaniu.

Kvalita

Heavy-hmotnosť 600 D Non-Tkané tkaniny, tvrdý a odolný, nosiť-dôkaz a umývateľný. Čierny vinyl potiahnuté mäkkou top tkaniny, ktorá je OEM-schválené pre dlhú životnosť. Delič je vyrobené z mäkkej netkanej textílie na ochranu panely pred poškriabaním. Okrem toho, nastaviteľné uchovávania pásy sú dostatočne dlhé, aby sa prispôsobila zadné opierky hlavy džípu.

Jednoduchá Inštalácia

Jednoducho vložte panely v každej vrecká a zips. Vlákno nastaviteľné popruhy okolo zadné opierky hlavy a cez slučku na taška a zatvorte zaskočí. Ďalej, bezpečné vrecko s pružinou zaskočí závislý na nákladnej umiestnených na váš Jeep poschodí.

Položka Obrázky

O Našej

Značku "Areyourshop" je popredných automobilových dielov výrobca viac ako desať rokov, s globálnym siaha do viac ako 50 krajín. Ponúkame vysokú kvalitu položky s konkurenčné ceny. Veľkoobchod je k dispozícii. Dúfam, že Areyourshop byť vaše právo shop! Vitajte!

Štítky: wrangler jk, jeep wrangler, jeep wrangler jk, ika skladovanie, led jeep wrangler jl, jeep príslušenstvo chlapci, jeep yj, mx5, wrangler, auto prispôsobenie príslušenstvo.

  • Položka Model: C173-A011-Black
  • Názov Značky: Areyourshop
  • Model Auta: Pre Jeep Wrangler JK & JL Modely
  • Druh: Skladovanie taška
  • Balenie: Štandardné balenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)