Anti-Spy Signál Chyba RF Detektor
Anti-Spy Signál Chyba RF Detektor
Sku: g187826
(0 Recenzie)
Novinka

€7.64

Popis:

Táto Skrytá Kamera Detektora je vreckový, ktoré vám pomôžu cítiť oveľa bezpečnejšie s travel alebo všetky otázky ochrany súkromia na použitie ako bezpečnostná kontrola. To vám umožní rýchlo identifikovať a nájsť skrytý fotoaparát, Objektív, ako aj všetky RÁDIOFREKVENČNÉ audio chyby a GPS sledovacie zariadenie, ktoré vám dáva viac bezpečné prostredie.

Hlavné Funkcie Chráni Vaše Osobné Súkromie

Professional anti-spy zariadenie, ktoré dokáže presne určiť polohu väčšina nelegálnych špionážne zariadenia v priebehu niekoľkých minút, ako skryté kamery, audio chýb a sledovanie GPS, účinne zabrániť odpočúvanie a osobných údajov úniku.

Nastaviteľné Vysoká Citlivosť

S novým inovované citlivosť čipu, detekčný rozsah je širší. Úpravou potenciometer, zdroj signálu vlny môže byť zistený a našiel viac, rýchlo a presne, prevencia sledované, zachytiť a sledovať.

Prediktívne Riziko

Laser+Vibrácií+Pípnutie+LED Displej+Headset režime. Päť rôznych snímacích režimov, aby vyhovovali vašim potrebám v rôznych situáciách, presný a spoľahlivý. Efektívne nájsť podozrivé položky, uľahčiť váš súkromný prieskum v niektorých špeciálnych prípadoch.

Široko Použitie

Používa na prevenciu telefón odpočúvacie, digitálne odpočúvanie, sledovanie, vozidlo odpočúvacie, bezdrôtové miniatúrnych kamier, káblové kamery, elektrické spotrebiče, a iných zdrojov. Prenosný nástroj na ochranu vašich osobných údajov bezpečnosť.

Nízke Napätie Riadka

Vstavaná lítiová batéria, keď napätie batérie je nedostatočná, štvrtý indikátor stavu na paneli bude blikať priebežne. Inštrukcie

Špecifikácie Materiál ABS Napájanie vstavaná Li-ion Batéria Kapacita Batérie 450mAh Funkcie S Kompasom / Current 8mA Vlnová dĺžka Lasera 920nm Frekvenčný Rozsah 1MHz-6500MHz Hmotnosť Výrobku 58G Obsah balenia: 1 × Anti-spy Signál Detektora 1 × Pár Slúchadlá 1 x USB Nabíjací Kábel 1 × Používateľská Príručka Veľkosť Produktu

Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: md3050 detektor kovov, rx 5500 xt, detektor lož, detektor detektor, meď oka pre pálenici, detektor kovov, voron 2, dlho zazvonil zlato a detektor kovov, antistatické esd mat, detektory kovov detektor kovov.

  • Druh: Iné

Súvisiace produkty