Morinda offcinalis Ako radices morindae BaJiTian Liečivé indianmulberry koreň Radix Čínsky Sex Bylinný Morinda Root
Morinda offcinalis Ako radices morindae BaJiTian Liečivé indianmulberry koreň Radix Čínsky Sex Bylinný Morinda Root
Sku: g187839
(0 Recenzie)
Novinka

€13.23 €15.21

Popis:

Morinda officinalis, plný názov Morinda officinalis, tiež známy ako "kura čriev", je viniča rastlina v tráve rodiny. To je jeden z "Štyri Južné Lieky". Úloha bazálnej krvný tlak a kortikosteroidmi, je známy ako "Južnej Ženšen".

Funkcie:

Chuť je ostrá a sladké, a povaha je mierne. Návrat na obličky a pečeň poludníka. To môže oživiť obličiek, pomáhajú yang, vyhnať vetrom a vlhkosťou.

1. To je často používané na liečbu impotencie, časté močenie, studenej maternice, neplodnosť, reumatizmus, pásu a kolien bolesť, obličky nedostatok, pásu a kolien bolestivosť. Materia Medica Zhengyi povedal, že Morinda officinalis "chutí štipľavý, teplota, špecializuje sa na obličky, za účelom povzbudzujúce Jang, Čchi.

2. Otepľovanie a vyživuje Yuanyang bude eliminovať zlé qi, spôsobiť jin dysfunkcie, posilňuje svaly a kosti, vyživujú podstate liečbu podbrušku a vyvolať bolesť, všetky majú vplyv otepľovania obličiek a rozptýliť zima."

3. Morinda officinalis môže posilňujú obličky a posilniť svaly, vyhnať vetrom a vlhkosťou, a liečbe svalovej a kostnej atrofie. Na oživenie obličiek, adstringentné podstatu a impotencia .

4. Pre nedostatočnosť obličiek, chladu, bolesti v podbrušku, nepravidelná menštruácia, spôsobené nedostatočnou obličiek, Chongren nedostatok, a nepravidelná menštruácia, Morinda officinalis môže byť použitý v kombinácii s galangal, škorica, evodia a iné lieky na teplé obličiek a regulovať menštruácie.

5. Na ženskej neplodnosti, mužskej neplodnosti a iných chorôb, Morinda officinalis môže byť použitý s ženšen, yam, malina, atď. aby teplý obličiek a teplé palác a vyplniť semená.

Štítky: bonsai, lesk na pery, jelša stratocaster telo, hlina polym, okarína francúzsko, sex hračky, jeden piec plavky, brúska burín, čínsky štýl, maca koreň.

  • Použitie: Telo
  • Druh: lesk
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty