Predĺžil Tesárske Vrtáka
Sku: g187983
(1 Recenzie)
Novinka

€21.53

Popis:

Presne umiestnené tesárstvo vrtáka, hladký a rovný, vŕtanie, šesťhranný driek typ nie je ľahké spadnúť, vhodný pre všeobecné ručné vŕtačky, vplyv vŕtať, bench vŕtať. V vrtáka, ktorý môže byť použitý na mäkkého dreva, tvrdého dreva, mahagón, a masívneho dreva. Základné vŕtať v stolárskych nástrojov. Hlavné Funkcie

【Hladké Vŕtanie] vyzýva špici je vyššia ako vŕtanie hrán, rezanie okraji prvý a potom vŕtanie zvýšiť hladkosť otvor steny a znížiť výskyt otrepov.

【Rovno Vŕtanie] vyzýva jedno krídlo špici vyrába čipy rýchlo, keď vŕtanie a široká čepeľ kapela drží vyvŕtať priamo pri vŕtanie.

【Presné Polohovanie] vyzýva Na samorezných vŕtať tip má samorezných niť, a vŕtanie otvoru nie float presne.

【Stabilné Inštalácie] vyzýva Na šesťhranná stopka môže znížiť sklz vrtáka z chucka, ktorá je výhodnejšie použiť.

【 Viacerých Aplikácií] vyzýva Na vrtáka je vhodný pre vplyv vŕtačky a bench vŕtačky všeobecné ručné elektrické vŕtačky. Špecifikácie Veľkosť Produktu SET1: 6/8/10/12/14*230mm SET2: 6/8/10/12/14*460mm Hmotnosť Výrobku SET1: 456G SET2: 800 G Obsah balenia Predĺžil Tesárske Drill Bit Nastavený × 1 Visí Taška × 1 Materiály Vysoko uhlíkovej Ocele Pôsobnosti Korku/Drevené/Redwood/Masívneho dreva Poznámka Pre vŕtačky s priemerom viac ako 10 mm, elektrickú vŕtačku skľučovadla sú povinní byť väčšia ako 10 mm. Výrobok nie je možné použiť pre kovov vŕtanie.

Štítky: bit nastavený dreva, 21 mm vrtáka, sce, kobalt nastaviť, drážkovanie router bit, záhradný stroj set pre deti, spoilboard povrch router bit, ultamate vrtákov, veľa vrtákov, drill bit.

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Dĺžka: Iné
  • Číslo Modelu: Predĺžil Tesárske Vrtáka
  • Druh: Centrum Vrtáka
  • Použitie: Drevo Vŕtanie
  • Názov Značky: Zimir
  • Materiál: Vysoko Uhlíkovej Ocele

Súvisiace produkty