Veľkoobchod s CO2, Regulator Varenia Piva Oxidu Uhličitého Regulátor s Poistný Ventil, pre Tlak Plynu Redukcia Duálny Rozchod
Veľkoobchod s CO2, Regulator Varenia Piva Oxidu Uhličitého Regulátor s Poistný Ventil, pre Tlak Plynu Redukcia Duálny Rozchod
Sku: g188040
(0 Recenzie)
Novinka

€27.26 €33.25

Popis:

Funkcia:

1.【Udržiava Konzistentné Tlak] vyzýva poistný krúžok môžu byť rýchlo zablokované bez re-úprava A udržiava stály tlak Co2 bez netesností. Robustné odolné duálny rozchod pivo regulátor funkcie multi-stage telo, ktoré sa dáva presnejšie riadenie keď drobné úpravy na výstupný tlak.

2.【Jednoduché Nastavenie a Čítať] vyzýva Na kegerator regulátor je ľahko nastaviteľná podľa ruky, Robiť úpravy bez námahy aj pri mrazu. Či už je to bar, camping, alebo rodinné stretnutie, toto pivo súdok regulátor je vaša najlepšia voľba.

3.【Vypúšťací Ventil & Vypne Ventil] vyzýva Na väčšiu bezpečnosť, vodovodu regulátor má manuálne uvoľnenie tlaku ventilu, ktorá uvoľňuje tlak na 55-65 PSI. K dispozícii je tiež vypne ventil na co2 regulátor tlaku, ktorý umožňuje okamžite vypnutie tlak na súdok bez zálohovanie plynovodu a zabraňuje spätnému do pivo súdok regulátor.

4. Môže byť tiež použitý pre celý rad rôznych plynov, vrátane: CO2, kyslík, argón, hélium a dusíka.

5. Regulátor má veľké telo pre vysoký prietok a je vybavené s presnosťou membrána pre presnejšie prispôsobenie.

6. Regulátor má tiež veľké úpravy gombík, jednoduché nastavenie.

Špecifikácie:

Farba:Čierna + Strieborná

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ +Meď

Poznámka:

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Prosím, dovoľte 1-3 mm mierne odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme!

Balík Obsahuje:

1 × CO2 Regulátor

Štítky: co2 regul, Zváranie Tlakom Redukcia, ventilom co2 fľašu, co2 plynovej regulátor oxidu uhličitého, regulátor tlaku plynu, kyslík regulátor, argón regulátor, veľké varenia piva, pretlak poistného ventilu, vypúšťací ventil.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: CO2 Regulátor

Súvisiace produkty