Hudobný Nástroj Mikrofón Kondenzátora Klarinet nástroj Microfone Pre AKG Shure Samson Bezdrôtový Systém XLR vysielač
Hudobný Nástroj Mikrofón Kondenzátora Klarinet nástroj Microfone Pre AKG Shure Samson Bezdrôtový Systém XLR vysielač
Sku: g188093
(1 Recenzie)
Novinka

€25.53 €28.06

Popis:

Úžasné Headset Mikrofón Pre SHURE AKG Saomson Bezdrôtový Systém! Chcete sladký znejúce lavalier mikrofón pre bezdrôtový systém....a nechcete stráviť pol svoju výplatnú pásku, ako sa to. Ding ding ding — chcete to najlepšie-predaj Headset mikrofón. To funguje pre Shure bezdrôtové vysielače, takže je kompatibilná s niektorými z najlepších bezdrôtové systémy budeš nájsť kdekoľvek. To je bonus. A zo všetkého najviac, je to len obyčajný znie dobre. TV vysielateľov, emcees, a divadla herci sú naozaj do tejto mic, pretože to vedie ich vydávať jasné. Tento konkrétny mic má zamerané cardioid vyzdvihnutie vzor, tak dostanete dôležitý je hlas — a nie banda iné svinstvo — prechádza PA systém, ak nechcete, aby sa ho. Dobrý vybrať tu :) Profesionálny Výkon Priemysle-štandardné kvalitu zvuku spolu s prekvapujúce, trvanlivosti, aby tento mini slúchadlá s mikrofónom ideálne pre takmer všetky hlasný zvuk a reč aplikácie. Užite si slobodu pohybu, diskrétne prevádzku a výnimočnému výkonu vhodné pre každú príležitosť. Mini ucho-závesné slúchadlá s mikrofónom odpovede dopyt po cenovo dostupné, inovatívne a spoľahlivé slúchadlá s mikrofónom Ľahká, Pohodlná & Odolný Ergonomické, flexibilné a tenké. Tento headset je ideálny pre aplikácie, vyžadujúce maximálny výkon a mobilitu. Široký pásma omni-directional electret kondenzátora mikrofón zaisťuje čisté priehľadné audio a rozšírené vokálne pickup s vylepšeným zisk. Béžová telo-toned farby mieša s rôzne typy pleti. Používa štandardný mini XLR 4pin TA4F zapojte konektor. Odolná tenká-kovový rám môže byť ľahko upravená tak, aby nosenie každému užívateľovi. Headset je tiež navrhnutý tak, aby sa pohodlne zmestila pre užívateľov, nosia okuliare, klobúky, alebo slúchadlá.

Špecifikácia: Pomer Signálu k Šumu: TBD Prvok: Electret Kondenzátora Polárnych pattem: Cardioid Frekvenčný Rozsah: 50 Hz - 17,000 Hz, Max SPL: 130 5dB SPL Impedancia : 1,500 Ohmov +/- 30% (na 1 Khz) Max Príkon SPL: 28dB Prevádzkové Napätie: 1.0 V - 10V DC

Mikrofón funkcie Cardioid vyzdvihnutie vzor

Štítky: akg trubice mikrofón, samson úradníkov, bobo vr, koss, shure sm58, neumann u87 cenu, headset s5, cabl xlr, e935, sm57.

  • Súbor Typ: Jeden Mikrofón
  • Použitie: Konferencia Mikrofón
  • Číslo Modelu: SE-B005
  • Prevodník: Kondenzátorových Mikrofónov
  • Názov Značky: ZIXUAN
  • Komunikácia: Káblové
  • Štýl: Headset Mikrofón

Súvisiace produkty