NIE jedného predaj, Príplatok odkaz pre SINOSMART 8 jadro automobilová navigácia vstavané Android AUTO/Carplay
NIE jedného predaj, Príplatok odkaz pre SINOSMART 8 jadro automobilová navigácia vstavané Android AUTO/Carplay
Sku: g188384
(0 Recenzie)
Novinka

€8.45 €11.90

Popis:

Vitajte NAJLEPŠIE auto CO., Ltd., profesionálny factory auto auto elektronické výrobky, najmä všetky druhy in-dash auta GPS navigácie prehrávač, auto zozadu/ zadnej kamery, DVR. Ponúkame zmesi objednávok a veľké zľavy pre predajcov, veľkoobchodníkov. Spolupracujeme s mnohými predajcov z Európy, Južnej Ameriky a Austrálie. Vitajte predajcov, veľkoobchod, kontaktujte nás pre zvláštne požiadavky. Čím viac nakupujete, tým viac zliav máte ^_^.

Naša záruka na výrobok je jeden rok a životnosť čas. Ak nám poskytnete 5 star spätnú väzbu a zdieľať fotografie na Golstroj.sk, budeme rozšírenie záruky na 2 roky.

Príplatok odkaz pre SINOSMART vodičov prehrávač Zabudovaný káblové vstavané Káblové Android AUTO alebo Bezdrôtové carplay, nemôže byť odoslaná samostatne. Musíte objednať s SINOSMART android, 8.1, 8 core CPU Automobilovej navigácie GPS player. Prosím kliknite na fotografiu, vybrať si právo GPS prehrávač pre vás.

Osvedčenie o SINOSMART

SINOSMART je registrovaná ochranná známka v hlavnej obchodnej oblasti sveta. Všetky SINOSMART výrobky sú vyrobené podľa kvality a bezpečnosti štandardu USA a Európskej Únie.

Pôvodné zobraziť

Štítky: roztomilý svetlejšie, ice cube zásobník dieťa, filmy iphone x zadné, roztomilý legoings ponožky, fz6 bar konci váhy, sklo xeomi mi max2, roztomilý citrón dáždnik, svetlometu lancer 08, sklo xiao 2 neskoro.

  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty