UBALUN Elektrická zubná Kefka Sonic Nabíjateľná Zubná Kefka MAF8600 Elektrické Deti, Elektrická Kefa, 4 Ústne Kefka Prílohy
UBALUN Elektrická zubná Kefka Sonic Nabíjateľná Zubná Kefka MAF8600 Elektrické Deti, Elektrická Kefa, 4 Ústne Kefka Prílohy
Sku: g188726
(1 Recenzie)
Novinka

€11.94 €19.26

Popis:

UBALUN Elektrická zubná Kefka Sonic Nabíjateľná Zubná Kefka MAF8600 Elektrické Deti, Elektrická Kefa, 4 Ústne Kefka Prílohy Advantage: 1. 2 minúty inteligentný časovač, 30 sekúnd pauza pripomienku, nechať deti kontroly čas efektívne 2. To môže tiež blízko inteligentne. 3. To je nabíjateľná zubná kefka, môžete použiť telefón nabíjačka, prenosné elektrické banka,počítač ju nabíjať. 4. S 4 kefka hlavy, môže byť použitý na 1 rok. Upozornenie: --Čerstvé užívatelia môžu vyskytnúť šteklenie/pálenie ale normálne sa na to zvyknúť do 2 týždňov. --Elektrický zubná kefka prísť s USB kábel, BEZ NABÍJAČKY. Kompatibilné s telefónom alebo akékoľvek nabíjačky s USB portom, alebo akéhokoľvek elektrického zariadenia s USB portom. --2 minút inteligentný časovač s interval pozastaviť pripomínať každej 30 sekúnd na podporu zubár-odporúčané čistenie zvyk. --Jemne štetcom cez zuby, rovnako ako s manuálom štetcom. --Elektrické zubné kefky, je plne umývateľný, ale nie namočte ju do vody. Vždy skontrolujte, či je USB kryt správne utesnené. - Nie je určené pre deti do 3. Deti pod 7 a ľudí, ktorí sú schopní pracovať by mali byť pod dohľadom rodičov alebo dospelých. Balenie obsahuje: 1* Elektrické zubné Kefky, Rukoväť 4* Náhradné Hlavy 1* USB Kábel BEZ NABÍJAČKY * pozrite si Prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

* Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

* Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu. 1. Vaše položky budú zverejnené v druhý pracovný deň po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.)

2. Vyplňte, prosím, vaše dodávky adresu, kontaktné telefónne číslo, obzvlášť v Rusku kupujúceho, potvrďte prosím vaše celé meno.

3. Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky .Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami.

4. Všetky problémy, ktoré máte, nemusíte byť váhal, kontaktujte nás, budeme sa snažiť uspokojiť vás. Prosím, skontrolujte balík a položky, opatrne po prijatí.

Príručka na riešenie problémov, ako je pod 1. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie informácie o správy, e-maily alebo obchodný manažér.

2. Skontrolujte balík a položku opatrne. Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: stojan na zubné kefky, elektrické, kefa zub elektrické, prípade zubná kefka elektrické, háčik zubná kefka elektrické, zubná kefka elektrické u, vedúci zubná kefka elektrické, brushhead zubná kefka elektrické, zahŕňa zubná kefka elektrické, taška zubná kefka elektrické, q zubná kefka elektrické.

  • Druh: Akustické Vlny,
  • Veková Skupina: Deti
  • Číslo Modelu: MAF8600 deti elektrické zubné kefky
  • Množstvo: 1PCS
  • Veľkosť: 1 pc toothbrush storage
  • farba: Modrá Ružová deti elektrické zubné kefky
  • Názov Značky: UBALUN
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Materiál: ABS
  • Položka Druh: Elektrická Zubná Kefka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty