NEWONE Oscilačný Multitool pílových Renovator Príslušenstvo Súprava s Hliníkovým Prípade pre Brúsenie Brúsenie vhodné pre Fein Bosch atď.
NEWONE Oscilačný Multitool pílových Renovator Príslušenstvo Súprava s Hliníkovým Prípade pre Brúsenie Brúsenie vhodné pre Fein Bosch atď.
Sku: g188743
(1 Recenzie)
Novinka

€18.64 €23.30

Popis:

【Efektívne] vyzýva kompletný výber nožov, dáva najlepší zápas na nákladovo efektívne cena: Tam sú 4 súpravy, takže je vhodný pre mnoho rušenie pracovných miest, ktorý vám pomôže efektívne kompletný rad rôznych prác. Veľký počet pílových listov umožňuje vám robiť, urobiť viac práce. Môžete si vybrať z nich. To bude vaša pravá ruka človeka..

【Tvrdšie a Hrubšie Ako Väčšina] vyzýva Trvanlivé: Táto sada pílových listov je vyrobený z vysoko-kvalitný, hrubý obrys, vysoko uhlíkovej ocele a karbidu, ktoré boli spracované pomocou špeciálnej technológie na zabezpečenie výborná odolnosť proti opotrebeniu a dlhej životnosti pre každú pílového kotúča.

【Kompatibility] vyzýva, ktoré Nie sú kompatibilné s kotúčom rýchle uvoľnenie alebo rýchlu výmenu nástrojov, ktoré nie sú kompatibilné s Black Decker BD Matice, Rockwell Sonic rafter, Dewalt DCS355, Dremel MM45, WORX 20V Max, Worx wx682.9

【PRESNÉ REZANIE] vyzýva Špeciálna Konštrukcia pre Presné Rezanie--Postavil-v dĺžke značiek na dve strany, na jednej strane je palec a ostatné je centimeter, aby ste mohli získať presné rezy ľahko a rýchlo, kým budete pracovať s ním. Špeciálny dizajn presnosť pílové listy majú dlhšie vlnité zub, ktorý je špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali rýchlejšie, čistejšie rezy do dreva a plastu.

【Maximálne profesionálny zákaznícky servis] vyzýva poskytujeme 100% záruka spokojnosti; v prípade problémov pred, alebo po, nákup, prosím neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme vám okamžite.

Štítky: bosch multitool, multimaster nože univerzálny, bosch, bey čepeľ, alumetal kompozitný panel, starlock, nožnice na čepeľ nastaviť, prípad pre bosch, ganzo multitool, čepeľ multi nástroj.

  • Čepeľ Materiál: Iné
  • Počet Pc: 21-50 Ks
  • Typ Kotúča: Multifunkčné Pílového Kotúča
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Názov Značky: NEWONE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty