Jed Fanúšik Bandana Facemask Krku Teplejšie Ciclismo Lov Šatku Punisher Štít Na Tvár Návlek Deadpool Beží Pokrývku Hlavy Scaldacollo
Jed Fanúšik Bandana Facemask Krku Teplejšie Ciclismo Lov Šatku Punisher Štít Na Tvár Návlek Deadpool Beží Pokrývku Hlavy Scaldacollo
Sku: g188774
(4 Recenzie)
Novinka

€2.58 €3.98

Popis:

Popis

Multifunkčná šatka je navrhnutý s 4-Way strentch, bezšvíkové, textílie konštrukcie, ktorá ponúka UPF 50 ochrany, a 100% polyesterového Mikrovlákna. Môžu byť nosené viac ako 12 rôznymi spôsobmi, z spp na kukla na vlasy kravatu, pre osobné štýl a dokonalú priľnavosť. Materiál: 100% Polyester Mikrovlákno 4-way ULTRA-ÚSEK Ochranu UPF 50 Slnka Multifunkčné - 12+ spôsoby, ako ich nosiť 100% Bezšvíkové Odvod vlhkosti, rýchle sušenie, priedušná One-size-fits-väčšina dospelých Rozmery produktu: 50(L) x 25(W)19.5 cm (L) x 9,5 (Š) cm

Naše bandana je vytvorený prostredníctvom vlastníckych pletení pomocou špeciálneho 100% polyesterového mikrovlákna, v ktorých chudosť každého vlákna je menej ako 1 dtex.

Prispieť k UPF hodnotenia sú: zloženie vlákna (polyester), tesnosť väzba/zrastov (užšie tkať viac UV blokovaný), farby (tmavšie farby blok viac UV), strečové (viac úsek znižuje UPF), vlhkosť (nižší rating, keď je mokrá)

Naše bandana pokrývky hlavy je vyrobený špeciálne pletacie stroje, ktoré spriada v rúrkové spôsobom vytvára jedinečný produkt bez dráždi švy alebo lemy, aby prináša viac pohodlné a vysoko elastický.

Priedušná odevy pórov, ktoré umožňujú vlhkosti uniknúť, udržať vás pohodlné.

bude moje bandana šatka úsek moc a stratiť svoj tvar? Nie, naše bandana šatka zachová svoj tvar v dôsledku jeho 4-way laterálny úsek.

Často kladené otázky

Čo je multifunkčná šatka pokrývku hlavy?

-- Bandana pokrývky hlavy je produkt, ktorý začal bezproblémové, multifunkčná šatka revolúcie.Výkon hlavu a šály navrhnuté tak, aby premení množstvo rôznych odevov v sekundách, umožňuje jeho nositeľa, na zmenu ich bandana šatka na muchy a zároveň ponúka ochranu od prvkov počas širokú škálu outdoorových aktivít a športov.

Ako je multifunkčná šatka pokrývku hlavy vyrobené?

- Naše bandana je vytvorený prostredníctvom vlastníckych pletení pomocou špeciálneho 100% polyesterového mikrovlákna, v ktorých chudosť každého vlákna je menej ako 1 dtex. Póry na vonkajší povrch textilné byť veľmi malé, aby sa zabránilo vody a vetra prechádzajúci cez textílie, ale zároveň zabezpečiť, aby sa póry na povrchu vnútri sú dosť veľké na to, aby sa látka vysoko priedušná.

Sa bandana šatka prísť iba jedna veľkosť?

-- Áno, pre skladom výrobky - jedna veľkosť vhodná pre všetky. Ponúkame vlastné služby, vrátane veľkosť, dizajn, obal....

Čo je priedušnosť a prečo je to tak dôležité, keď vonku?

-- Priedušná odevy pórov, ktoré umožňujú vlhkosti uniknúť, udržať vás pohodlné. Ak vlhkosti je povolené stavať až v oblečenia, to sa stáva vlhkým a po zastavení pohybu vlhkosti čerpá teplo preč, čo spôsobuje, že vaše telo ochladí, veľmi rýchlo. To môže byť nebezpečné v chladnom počasí v exteriéri.

Čo je "odvod" a prečo je to tak dôležité?

-- Vlhkosti wicking týka syntetické materiály, ktoré boli vyvinuté špeciálne pre kanál potu preč z kože. Všetky vlhkosti, ktoré môže byť presunutý preč od pokožky, udržať si suché a pohodlné zároveň aktívne.

To, aké faktory umožnia tkaniny z slnko ochranné produkty na blokovanie uv žiarenia?

-- Faktory, ktoré prispievajú k UPF hodnotenia sú: zloženie vlákna (polyester), tesnosť väzba/zrastov (užšie tkať viac UV blokovaný), farby (tmavšie farby blok viac UV), strečové (viac úsek znižuje UPF), vlhkosť (nižší rating, keď je mokrá), stav (opotrebované/vyblednuté odevy znížili rating) a dokončovacie práce (niektoré tkaniny sú ošetrené UV absorpciu chemikálie).

Bude moje bandana šatka úsek moc a stratiť svoj tvar?

-- Nie, naše bandana šatka zachová svoj tvar v dôsledku jeho 4-way laterálny úsek.

Ako zabezpečiť bezpečnosť bandana počas COVID-19 vírus?

-- Bezpečnosti a ochrany zdravia nášho spoločenstva, zákazníkov a zamestnancov je aj naďalej našou prioritou číslo jeden. Naša Čínska vláda sa po denné aktualizácie a odporúčania na ochranu celý náš tím úzko sledovanie situácie. Robíme všetko úsilie, aby zabezpečili, noriem bezpečnosti a kvality všetkých bandana produktov a že všetky dodávky výrobkov sú dodávané s zvýšené zdravotné a bezpečnostné opatrenia. Ako sú k dispozícii nové informácie a podmienky zmeniť, budeme aktívne poskytovať aktualizácie pre udržanie najlepších záujmov a bezpečnosti každého.

Štítky: žena beží, maska šatku, bandana mužov, štýlový bandanas, deadpool figur, mount snowboard, háčkované čiapky, štít na tvár pre dospelých, plyšové zadnej strane, muži krku teplejšie.

  • Materiál: 100% mikrovlákno polyester bezšvíkové
  • Funkcia: masku na tvár pre antivírusový, anti-prach, uv ochrany
  • Veľkosť: 50cm* 25cm
  • Aplikácia: Cyklistiku, Poľovníctvo, Lyžovanie, Pešia Turistika, Jazda Na Koni, Camping, Beh, Rybolov
  • Štýl: Ľahký, Šatka Na Krk, Multifunkčné Pokrývku Hlavy, Magic Šatku
  • Číslo Modelu: call of duty šatka bandana
  • Pohlavie: Unisex Ženy, Mužov, Deti, Dospelých Detí
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Tlač
  • vzor: Bandana, Kukla, Krku Teplejšie, Štít Na Tvár, Facemask
  • Podpora: Na mieru, Personalizované, OEM, ODM, urob si sám
  • Názov Značky: VYŠPERKOVANÝ ZITHER
  • Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima

Súvisiace produkty