4 Kusy Zlata Leštené Kúpeľňa Príslušenstvo Sady Kryštálov Na Stenu Kúpeľňa Hardware Set Uterák Rack/ Krúžky Papiera Držiak
4 Kusy Zlata Leštené Kúpeľňa Príslušenstvo Sady Kryštálov Na Stenu Kúpeľňa Hardware Set Uterák Rack/ Krúžky Papiera Držiak
Sku: g189030
(0 Recenzie)
Novinka

€14.61 €18.03

Popis:

odporúčame celú sériu:

Dôvod, prečo Odporúčame rovnakej série?

1. udržať kúpeľňa v jednom štýle, kúpeľňa hardvér nie len na použitie, a to je pre životný štýl, to znamená životný štýl.

2. rovnakej farby vyhnúť farebný rozdiel, rovnakej série mohol držať vašu kúpeľňu ako dôstojné miesto na použitie. dokonca sme stráviť 1/10 čas, keď zadáte kúpeli sa budete cítiť lepšie.

3. Kúpeľňa má viac nástroj na nosenie, zlatá farba v tejto sérii je lepšie, aby sa zmestili všetky štýl luxusná kúpeľňa konštrukcie.

prečo výber AUSWIND gold series?

1. Všetky Materiálu je, ako je popísané, 59 mosadze v nízkych viesť, je produkt posledný viac už viac šetrné k životnému prostrediu, to bude nepoškodzuje naše rastliny

2. Kabát systém umožňuje produkty viac stabilné a dlhodobé použitie. Nemusíte sa Báť, Zlatá Farba Vyblednutiu

3. Veľkosť produktu je väčšie než je obvyklé, vhodné pre Americký Životný štýl.

4. Primeraná Cena je, ako môžete porovnávať v hardvéri trhu.

O AUSWIND

Sme firma sa špecializuje na kúpeľne Sanitárne výroby a Dizajnu Spoločnosti, máme 15 Rokov Výrobných skúseností v Kúpeľni Hygienické Priemysel; teraz máme ochotní lokalizácia, robí lepšie produkty s prijateľnú cenu.

akceptujeme prispôsobené produkty sa týkajú kúpeľňa hardvéru a batérie.

Vitajte, ktoré nám poskytnete akékoľvek návrhy na zlepšenie využívania a vzhľad, sme mať obavy o vaše nejaký návrh.

Štítky: klávesnice blackwidow, kúpeľňa zásobník, nula dechet, crystal rukoväť vaňou, crystal uterák bar, kohútik zlatý sprcha, vaňa zásobník, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť, zlatý prsteň uterák, mordern kúpeľňových doplnkov.

  • Číslo Modelu: zlatá platňa
  • Názov Značky: AUSWIND
  • Uterák Krúžky Rozmer sú: 7.9*6.29*3.9 Uterák
  • Materiál: zinku a mosadze a nerezovej ocele to
  • Komponent: Vane

Súvisiace produkty