2 Ks Nehrdzavejúca Oceľ keramickej nádoby Viečka Lotion Mydla Čerpadlo pre Kuchyňu, Kúpeľňu --M25
2 Ks Nehrdzavejúca Oceľ keramickej nádoby Viečka Lotion Mydla Čerpadlo pre Kuchyňu, Kúpeľňu --M25
Sku: g189320
(0 Recenzie)
Novinka

€11.14 €14.28

Popis:

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 2 Ks Nehrdzavejúca Oceľ keramickej nádoby Viečka Lotion Mydla Čerpadlo pre Kuchyňu, Kúpeľňu --M25 Popis: Funkcie:

1. Všetky kovové časti v tieto kontajnery sú vyrobené z voskovaných 304 nerezovej ocele pre použitie vo vlhkom prostredí a odolné voči korózii a hrdzi.

2. Vhodný pre ručné mydlá alebo krémy, tieto stojany obsahujú silikónové tesnenie, ktoré zabraňuje vyliatiu dokonca aj vtedy, keď obe strany sú naklonené.

3.Vhodný pre ručné mydlo, jedlo, mydlo, ústna voda, mlieko, riady so/práčovňa prostriedok, omáčky a viac. Tieto dávkovač viečka sú kompatibilné so VŠETKÝMI tekuté mydlá (NIE penový mydlá)

4.Skvelý darček pre svadby, dom otepľovanie, narodeniny a milovníkov vintage štýl, ktorý je praktický a jedinečný. Tiež skvelé pre domáce mydlá, pleťové vody a telových produktov.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Špecifikácia:

Množstvo:2 Ks

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Balenie Obsahuje: 2x Zásobník Jar Viečka

Štítky: čierna fľaša čerpadla, freemason, sklo lotion čerpadla, mince pad, z nehrdzavejúcej ocele slamy murár pohárov, jar mydlo, rohu punč nástroj, keramickej nádoby penové mydlo, z nehrdzavejúcej ocele keramickej nádoby viečka slamy, jar murár.

  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Veľkosť: -
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 170g

Súvisiace produkty