Motocykel GPS Tracker 4G LTE FDD WCDMA Globálne Použité Rezané Olej GPS Coche Anti-theft Vibrácií SOS Sledovanie GPS pre Autá SpeedAlarm
Motocykel GPS Tracker 4G LTE FDD WCDMA Globálne Použité Rezané Olej GPS Coche Anti-theft Vibrácií SOS Sledovanie GPS pre Autá SpeedAlarm
Sku: g189354
(1 Recenzie)
Novinka

€72.79 €103.99

Popis:

TK419 gps трекер

TK419 GPS Tracker, môžeme sledovať vaše vozidla zo satelitov GPS systému na určovanie polohy), GPRS/WCDMA/LTE FDD komunikačné siete a Internet, v reálnom čase vzdialenom mieste a kontroly vozidiel možno dosiahnuť prostredníctvom silný služby platformu.Zohráva významnú úlohu v oblasti logistiky a chladiaceho reťazca, pomoc zákazníkom dosiahnuť transparentné riadenie, znížiť náklady, zaistenie bezpečnosti a zlepšenie efektívnosti.

V reálnom čase sledovanie

Bez ohľadu na to, kde je auto, môžeme použiť zariadenie na sledovanie vozidla v reálnom čase, pretože naše TK419 podporuje rôzne polohovacie systémy.

4G TK419 rastreador

GPS Pásmo:1575MHz; GSM Pásmo:B2/B3/B5/B8; WCDMA Pásmo:B1/B2/B5/B8; LTE Band:FDD(B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8 /B28); TDD(B40).

Super multi positioning system

Presné určenie polohy, nech ste kdekoľvek! (GPS/Beidou/Glonass/Galileo/LBS)

Low battery alarm

Prístroj má zabudovaný v 140 mAh.Ak naše zariadenie je rez iní alebo vzatý preč od ostatných,Alebo prístroj je stratené,Môžeme dostať low battery alarm informácie v čase, potom musíme skontrolovať, či naše auto je v bezpečí.

Prevádzkové Napätie:9-72v

TK419 je vhodná pre všetky autá na trhu,Takže TK419 môže byť použitý na všetky autá vo vašej domácnosti!

Diaľkové Ovládanie

Pri mimoriadnej udalosti, ako sú napríklad krádež auta, môžeme vzdialene riadiť naše auto a zabrániť krádeži deje v čase.

Rez olej v prípade prekročenia rýchlosti

Keď auto je prekročenia rýchlosti drving,TK419 bude detekovať rýchlosti, keď to prekročí rozsah sme si stanovili, bude odrezať olej na ochranu našich bezpečnosť!a TK419 bude posielať prekročenia rýchlosti správ na admin!

Presunúť alarm

Nastavte oblasť, bez ohľadu na to, kde je auto, tak dlho, ako car opustí rozsah sme si stanovili, sme dostane hlásenie alarmu, čo môže znamenať, že naše auto je odcudzenie.

Šok alarm

Výskyt vibrácií budíka je zvyčajne nehode v aute. Alebo niekto je krádež auta.

Low battery alarm

Toto zariadenie musí byť pripojené na externý zdroj napájania. Ak naše zariadenie zobrazí výzvu na low battery alarm, dôvodom môže byť, že zariadenie je riadok bol rez, alebo niekto prijal zariadenie preč. Musíme skontrolovať, či tam sú nejaké problémy s naše auto.

Nepremokavé

Geo-plot

Regionálna ochrana bezpečnosti auto!

SOS alarm

V tiesni, TK419 bude vyslať SOS správy!

Webové stránky a mobilné aplikácie

Internetová stránka:http://hk.sky200.com/ Mobile APLIKÁCIE:skenovanie QR kód v obraze a sťahovať mobilné aplikácie,prihláste sa so zariadením id (nad zariadenia samolepka) číslo a heslo; (pôvodné heslo je 123456. Môžete menit').

Príslušenstvo:

1.TK419 jednotky ; 2.Box; 3.Káblové; 4.Naozaj(Voliteľné); 5,Sos káblové pripojenie(Voliteľné).

Hlavné funkcie

1.Podpora GSM/ WCDMA/ LTE FDD; 2.Podpora GPS/ Beidou/ Glonass/ Galileo/Qzss. A-GPS / KG pre napomáhanie; 3. Údaje Nahrané GPRS/WCDMA/LTE FDD pravidelne, overiť na Web/APP/SMS; 4. Super-Široký Vstupné Napätie:9-72V DC; 5.ACC stave zisťovania; 6.Podpora SOS, Externú batériu, iButton (Hardware prispôsobenie); 7. Sériový port, tiež môže byť GPIO port(Firma ware Prispôsobenie); 8. Vstavaná batéria, napájanie odpojiť alarm &low battery alarm; 9. Vstavaný G-senzor, vibrácie, nárazu a pádu alarm; 10. GEO-plot, alarm, rýchlosť a shift alarm; 11. Relé znížiť motor, auto cut motor, keď prekročenia rýchlosti a obnoviť pri normálnej rýchlosti; 12. EELINK protokol 2.0, Firmware OTA; 13. USB pripojenie s PC na konfiguráciu zariadenia; 14. Nepremokavé úrovni.

Odstraňovanie problémov

Nemôže pripojiť na platforme prístroj je nikdy online na pozíciu server, keď je nainštalovaný na prvý raz. Prosím, skontrolujte prístroj: 1)Ak napájacie káble sú správne? Venovať pozornosť ak nechcete pripojiť ich na kontrolu káblov vozidla. 2), Ak je vložená SIM karta správne? Nájdete v návod na inštaláciu. 3)Skontrolovať stav indikátorov LED. Ak je zariadenie v poriadku, červená LED a modrá LED bude prerušovane rýchlym pohybom prsta. 4)Vyšetrovanie parametrov zariadenia cez príkazy a nechajte odpovedal parametre. Stav Offline Najprv skontrolujte, či LED ukazovatele sú OK, ak nemôže skontrolovať, môžete skontrolovať SIM karty tieto ďalšie kroky: 1)hovor SIM kartu zo zariadenia a skontrolujte, či sa môžete počuť pripojenie krúžok. 2)Skontrolujte, či vozidlo je v priestore, kde nie je GSM/WCDMA/LTE signál. 3)Skontrolujte, či jedného zariadenia alebo všetky zariadenia, ktoré sú off-line v tejto oblasti . Ak všetky zariadenia, ktoré sú off-line, by ste mali požiadať operátora, Ak sieť je OK. 4)Skontrolovať, či je SIM karta má dostatok zostatok. 5)Ak zariadenie sa stane v režime offline na posledný deň jedného mesiaca, pozrite si prosím GPRS je zatvorený alebo nie. 6)Vyšetrovanie parametrov zariadenia cez príkazy a nechajte odpovedal parametre. Č umiestnené Ak systém GPS je aktívny, ale prístroj nemôže byť umiestnený na dlhú dobu, prosím, skontrolujte prístroj: 1), Ak vozidlo je v mieste, kde nie je Signál GPS. 2)druhú stranu zariadenia by mali byť inštalované s tvárou smerom k oblohe. 3)GSM/WCDMA/LTE a-GPS signál môže byť oslabený, ak je zariadenie inštalované v mieste elektromagnetické vlny absorpčného materiálu(napr. kovové bloky), osobitná pozornosť by sa mala venovať, ak tam je kovová vrstva tepelnej izolácie alebo kúrenie vrstva na čelnom skle, tak, že presnosť pozície, bude klesať, a vážne tie nebudú umiestnené. Poloha drift 1.Vážne pozíciu drift nachádza sa v miestach, kde je signál GPS slabý. Prosím vozidlo na voľných priestranstvách. Príkazy prijíma abnormálne 1)Skontrolujte príkazy formát. 2)Skontrolovať, či je vozidlo v miestach, kde nie je GSM signál. 3)Skontrolujte, či je SIM karta správne nainštalovaná.

Štítky: gps motocykel yhamaja, 4g tracker, gp tracker, auto gps tracker s sim, gps motocykel miesto, automobilové gps tracker, 3g tracker, ios gps tracker, golf gps garmin, gps tracker vehicl.

  • Gps Modul: Áno
  • Kapacita batérie: 140mah
  • Výdrž Batérie: 30 Hodín & Up
  • WCDMA Band: B1/B2/B5/B8
  • Pohotovostný Prúd: Power off(20uA);režim Spánku(3mA);Idel(22mA)
  • Satelitné Presnosť: 5-15M
  • Práca Prúd: GPRS(500mA);WCDMA(700mA); LTE(800mA)
  • GPS Geografickej Polohy: Európa
  • Rozmery (mm): 89(L)X 37(W) X 12(H)
  • Špeciálne Funkcie: Internetové Pripojenie
  • Napätie: 12/ 24/ 36/ 48/ 60/ 72 VDC
  • KG presnosť: >100m
  • GSM Pásmo: B2/B3/B5/B8
  • Veľkosť Obrazovky: Do 2 Palcov
  • Názov Modelu: TK419
  • Položka Veľkosť: 89(L)X 37(W) X 12(H)
  • LTE Band: FDD(B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8 /B28); TDD(B40)
  • Čistá Hmotnosť: 46g
  • GPS typ: GPS Tracker
  • Moc Von: w
  • Gps polohy: Globálne
  • GPS Band: 1575MHz
  • Názov Značky: ertengtec

Súvisiace produkty