50pcs Jednorázové Plastové Poháre Jasné, Časť Transparentné Trapézové Potravín Kontajner na Jelly Jogurt Mousses Dezert Pečenie Poháre
50pcs Jednorázové Plastové Poháre Jasné, Časť Transparentné Trapézové Potravín Kontajner na Jelly Jogurt Mousses Dezert Pečenie Poháre
Sku: g189632
(0 Recenzie)
Novinka

€3.30 €5.69

Popis:

Popis:

Tento produkt obsahuje 50 kusov šálok, vyrobené z potravinársky plastové. Časť poháre sú bezpečné a silné. Okrem toho sú anti-leak takže akonáhle ste pokrytie plastové poháre s nimi, nič nebude úniku alebo na jeseň. Môžete ich použiť na ukladanie čokoládový mousse, ovocných šalátov a malé občerstvenie.

Funkcie:

- Farba: Ako na obrázku.

- Veľkosť: 5 x 5 x 4,5 cm.

- Materiál: PS.

- Na trapézový určené nádoby uchovávajte jedlo uchovávať v šálky bezpečné z rozliatia.

- Môžete ich použiť ako jednorazové kontajnerov alebo recyklovať poháre.

- Cup set sú všetky transparentné a môžete ľahko vidieť, čo máte uložené v nich bez toho, aby otvorte Kryt vidieť ich obsah.

- Obchod v nich niektoré osviežujúci jelly alebo niektoré delicious soufflé dezert. Môžete tiež použiť na ukladanie šalátových zálievok, korenín, zmrzlina alebo čokoládový mousse.

Balenie zoznam:

50 * Poháre

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: väzby poháre, pohár pre zmiešavač, maker jogurt, pohár plastové, plasty poháre dezert, poháre jasné, jasné šálku kávy, likvidácia pohár plastové, jednorazové dezert pohár plastové, jednorazové priehľadný plastový pohár.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Ako je uvedené.
  • Materiál: PS
  • Veľkosť: 5 x 5 x 4.5cm

Súvisiace produkty