Deti Elektrické Ultrazvuková Zubná Kefka, U Tvarované Ultrazvukové Autobrush Kefka U Typu Zubov Zubná Kefka
Deti Elektrické Ultrazvuková Zubná Kefka, U Tvarované Ultrazvukové Autobrush Kefka U Typu Zubov Zubná Kefka
Sku: g189711
(0 Recenzie)
Novinka

€17.85 €23.80

Popis:

Deti Elektrické Ultrazvuková zubná Kefka, U Tvarované Ultrazvukové Autobrush Kefka s mäkkými Kremičitý Gél Štetcom Hlavu, 3 Radenie Rýchlosti, U Typu Zubov zubná Kefka

ABY VAŠE DIEŤA AKO ČISTENIE ZUBOV : Táto kefka je určený ako hračka. Nech vaše deti baviť, zatiaľ čo čistenie zubov! Zároveň je to silný detská elektrická kefka. 360 ULTRAZVUKOVÉ ČISTENIE : Automatické kefa účinne drhnúť všetkých oblastiach len 40 sekúnd. Pre hlbšie čistenie, len presunúť autobrush ľavej a pravej dosiahnuť ťažko dosiahnuteľných oblastiach. U-TVAROVANÉ KEFKA HLAVY : U-typ zubná kefka hlavu vyrobené z potravín-silikónu je veľmi mäkké ,osobitne navrhnuté pre deti je ponuka ďasná a citlivé zuby. Inovovaný bezdrôtové nabíjanie: opustenie tradičných magnet elektrickým prúdom plnenie, základom je všetko aktualizovaný na bezdrôtové nabíjanie. Nie je potrebné sa obávať spaľovanie kefka, kvôli vlhkosti, nie je potrebné sa obávať prehriatiu spôsobené plnenie magnet, nemusíte sa starať o poškodenie účinnosť nabíjania z dôvodu hrdze magnet. Viac Funkcií: S viac funkcií, vrátane 45 sekúnd čas ovládanie, 3 pracovný režim, IP7 nepremokavé, magnetické plnenie, na vzduchu schnúci. To je inovatívne high-tech výrobkov.

Funkcie:

Dieťa-Kloktadlo Pohár Dieťa-Kloktadlo CupIncludes 12 unca kapacita veľkého kalibru pohár. chrániť kefa hlavy od prachu a špinavé, ľahko udržiavať v čistote a pohodlie kloktadlo Jednoduché Použitie Dizajn pre batoľatá & dieťaťa, nie len dieťa-priateľský, ale aj jednoduché ovládanie, automatické čistenie, vypnutie po 45s. U Tvarované FDA & BPA-free, funkcia safe & trvanlivosť. Inovatívna kefa hlavu s prináša novú štetcov skúsenosti, takže čistenie jednoduchšie a radostné pre deti. 45 Sekúnd Časovač Dizajn Tento elektrický zubná kefka má 45 Sekúnd načasovanie dizajn, deti mohli dokončiť svoje zuby štetcov v 45 sekúnd, jednoduché a pohodlné. IPX7 nepremokavé Tento elektrický bielenie zubov kefkou je IPX7 nepremokavé a jedno-tlačidlo na prevádzku, bezpečné, odolné a hygienické, môžu byť použité v pohode. Pomôcť Rodičom Uložiť Starať o Detský Chrup Pomôžte deťom rozvíjať zdravý štetcov návyky, viesť deti zapojené zatiaľ čo učia, ako kefa nezávisle, začať experimentovať s týmto zubné kefky teraz a nechajte deti, bavte sa s čistenie zubov! Rozlúčiť sa zub problémy a ušetriť náklady na platiť zubár!

Špecifikácie

Farba: Ružová/Modrá/ Materiál: Silicon+ABS Kefa Hlavy: U-tvarované kefa, hlava pre deti Poplatok:(USB) plnenie rozhranie, bezdrôtové nabíjanie base Veľkosť produktu: 127*62mm Čistý čas: 45 sekúnd Doba nabíjania: 90 minút Režimy: 3 režimy(jemný čistiaci režim/Strong čistenie režim/Masáž ďasien režim) Vodotesný: IPX7

Zoznam Balíkov

1 × Auto Kefa 1 × Nabíjačku Base 1 x Nabíjací Kábel 1 × Využitie Manuálneho 1 × Úst Pohár

Štítky: tothbrush, prospech deti, pneumatiky deti, 360 Stupeň Kefka, 360 kefa, drrsses deti, 360 kefka, 360 stupeň zuby, fuška deti, dieťa kefka.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty