5 Kus Prírody Maľovanie Moderné Krásne Scenérie Dekoratívne Krajiny obrazov na Stenu Hôr a Jazier, Plátno, Vytlačí Bez Rámu
5 Kus Prírody Maľovanie Moderné Krásne Scenérie Dekoratívne Krajiny obrazov na Stenu Hôr a Jazier, Plátno, Vytlačí Bez Rámu
Sku: g189739
(0 Recenzie)
Novinka

€15.22 €29.85

Popis:

Všeobecný úvod>>

Veľkosť : 25x40cmx2pcs; 25x60cmx2pcs; 25x80cmx1pc; (1 sada obsahuje 5 kusov,Bez Rámu)

Veľkosť je Cm,nie je Cm

Materiál : Vysoko kvalitné plátno a životného prostredia olej atrament

Podrobnosti : Kvalitné olejomaľby tlačené na plátno

Zarámované/Natiahnuté : Č. (Tu je účinok obrázky s rámom,ale plátne obrazy ponúkame na predaj sú Bez Rámu)

Package : Valcované sa bublina film na tube

Dekorácie : domov,hotely,reštaurácie,kluby,kaviarne,vinárne,atď

Obchodné Štýl : maloobchod,veľkoobchod,drop shipping

Zákazníci'order : Akceptované (kontaktujte nás ,môžeme printt akejkoľvek veľkosti a žiadne obrázky) Pripomínajú našich zákazníkov o niečom>>>

1.Vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného telefónu, farba objektov je trochu odlišné od zobraziť obrázky v obchode.

2.Tento vynikajúcu kvalitu výtlačkov plátno bez rámu, aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko.

3. Každý maliarske plátno má 3-5 cm extra biely okraj, 4 strany , je to pre natiahnuté po tom, ako dostanete plátno maľby, ak máte iné požiadavky nás, prosím, kontaktujte.

4.Tento nezarámované olejomaľba balené v Tube.Buďte opatrní, keď vám rozbaliť balíček s nožom, nedovoľte, aby čepeľ poškriabaniu plátno. Ak je farba vôňa pre nové maľby, že je normálny.A vôňa je žiadne poškodenie ľudského tela , jednoduché používanie.

5. Objednávky bude možné vyslať do 1-2 pracovných dní ak je tovar skladom, bude možné vyslať do 3-5 pracovných dní, pokiaľ je na sklade.

6.Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás, prosím! Tiež sme prijali zákazku olejomaľby.

Produkt Zobraziť>>>

Plátno Maľby ukazujú na obrázky sú efekty pre referenčné účely. to, čo sme predávali len maľovanie len,č rámy, to je vrátená na rúrky pre balíček, ktorý neobsahuje rámy.

Package Podrobnosti> > >> Valcované sa bublina film na skúmavky a na tvrdého plastu pevného trubice

Kúpiť Podmienky>>

Vrátiť / Vrátenie: Všetky tovaru sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a kontaktujte nás v lehote 5 dní od doručenia vášho nákupu. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný, prosím, byť zodpovedný za všetky poplatky, o návrate a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť a dajte nám vedieť sledovacie číslo. Platby: akceptujeme alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatné alebo zruší do systému, Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. Zásielky: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. My vám tovar poslať do 3-5 pracovných dní(1-2 dni ak je skladom) po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. Ruský zákazníkov, musí nám dať príjemcu, úplný názov uistite sa, že môžete získať balík zásielky Čína Príspevok Letecky za menej ako 2 kg tovar je v 15-25 pracovných dní. Ak potrebujete položku naliehavo, Prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy. Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak nemáte to v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo let zápchy. Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky. Spätná väzba: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.Ďakujeme za pochopenie na to! Všetky e-Maily odpovedáme do 24 hodín pracovného času. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, Prosím, láskavo vadí váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

Štítky: pubg maľovanie rámovanie, taliansko zarámované maľovanie, penguin zarámované maľovanie, buddha zarámované maľovanie, maľba portrétu rámovanie, rámovanie diy maľovanie maľovanie, náboženské zarámovať obrázok, počet maľovanie obrázok, elegantné zarámované maľovanie, prímorské maľovanie rámovanie.

  • Formulár: Multi-picture Zmes
  • Pôvodný: No
  • Druh: Plátno Potlače
  • Médium: Nepremokavé Atrament
  • Výrobok Značky: Wall Art Obrázky Dekoratívne Maľby Olejomaľba Na Plátne Výtlačkov
  • Predmety: Krajina
  • Veľkosť: 25x40cmx2pcs; 25x60cmx2pcs 25x80cmx1pc 5 Ks/sada
  • Štýl: Moderné
  • Tvar: Nepravidelné
  • Custome objednávky: Prijmite, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií
  • Číslo Modelu: Home Decor Obrazy
  • Podpora Base: Plátno
  • Materiál: Plátno
  • Rám: No
  • Oznámenie: Maliarske plátno je BEZ rámu, Prosím, prečítajte si popis
  • Technics: Sprej Na Maľovanie
  • Rám režim: Bez rámu
  • Názov Značky: JOYIA
  • Package: Valcované zo skúmavky
  • Kaligrafie a maliarstva typ: Maliarske Plátno

Súvisiace produkty