20Pairs DESIATKY Elektródy Terapia Podložky Hrdla Prehĺtania, Poruchy Test Jednotky Snap 2,5 mm Č.-tkané Textílie Fyzioterapia Príslušenstvo
20Pairs DESIATKY Elektródy Terapia Podložky Hrdla Prehĺtania, Poruchy Test Jednotky Snap 2,5 mm Č.-tkané Textílie Fyzioterapia Príslušenstvo
Sku: g189822
(0 Recenzie)
Novinka

€25.36

Popis:

Nové elektródy podložky môžete vytvoriť svoj desiatok jednotiek prácu dobre a benifit pre vaše telo zdravé.

Prehĺtaní elektródy podložky, Fyzioterapia príslušenstvo, vhodné pre prehĺtania, poruchy test. Špecifikácia: Materiál: non-tkané & vodivého gélu Veľkosť: 8.5*4,5 cm(L*W) Modulu: 2,5 mm Hmotnosť: 10g Typ: tlačidlo Funkcie: 1 Dizajn je vynikajúci, vhodný pre ľudské krku dizajn, jednoduché používanie. 2 Non tkané textílie a vodivý gél materiál, recyklácie používať. Balík obsahuje: 20Pairs Tlačidlo podložky

Táto Elektróda Náhradné Podložky môžu byť použité pre Desiatky Akupunktúra,Chudnutie Masér,Digitálne Terapia Stroj Masér.

Obrázok :

Vitajte v našom Obchode,Ak si kúpite viac množstve, Prosím, kontaktujte nás.

Spätná väzba

Ďakujeme, že ste s nami za dopravu!

Keď ste dostali zásielku, ak budete spokojní s nákupom a našich služieb, boli by sme veľmi vďační, ak by ste nám dať kladnú odpoveď.

Ak máte akékoľvek problémy o položky alebo zásielky, alebo akýkoľvek iný problém, ktorý trápi vás, prosím neváhajte a kontaktujte nás skôr, než urobíte akékoľvek rozhodnutie, dobrá komunikácia pomáha lepšie riešenie.

Dúfať, že všetko dobre dopadne. Príjemné nakupovanie, pekný deň!

Návrat Politiky

Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, môžete vrátiť všetky položky do 14 dní od doručenia. V porovnaní s vrátenia väčšina ostatných prepravka predajcovia, ktorí nemajú vrátenie pôvodnej poštovného a balného, vrátime vám plnú odplatu (cenu a originálne poštovné a balné). Ste zodpovední za platenie vrátiť prepravné náklady.

Prepravné Údaje

1. Zvyčajne sme loď cez Golstroj.sk Štandardná Doprava a E-paketové, ale ak chcete viac, rýchlo, môžete si vybrať, DHL, UPS, EMS expresná doprava, samozrejme budete musieť zaplatiť viac peňazí pre express lodnej dopravy.

2. Hmotnosť viac ako 2 KG parcely všeobecné cez express, sadzobníka poplatkov je zodpovedný za kupujúceho ,sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

3. UPS a DHL Nemôže Dodať P. O. Boxov alebo Psč Adresu.

Poznámka:

1. Pošleme na pozemky, do 3 pracovných dní (okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená Golstroj.sk podľa spôsob dopravy, ktoré ste si vybrali, alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

(3) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Priatelia, prosím, venujte pozornosť:

1.Uveďte prosím úplné meno.

2.Uveďte, prosím, platné telefónne číslo a úplné zip kód.

Brazílsky priatelia, venujte prosím pozornosť:

1.Väčšina balík potrebujete 20 až 50 dní, ale málo package potrebné 70 až 90 dní, je normálne,Prosím, Patiented.

2.Odporúčame vybrať Golstroj.sk Štandardná Doprava.

FAQ\\ \ 'S:

Ako sa dostanem faktúru s kombinovanej dopravy pre viac položiek?

Môžete použiť pokladni pre každú položku ponuky, alebo použite Kúpiť Teraz. Pri všetkých položkách, ktoré sú ponuky na už skončil, e-mailu nám a pošleme vám v kombinácii faktúry.

- Páči sa vám účtovať žiadne dodatočné dane?

Žiadne dodatočné dane a poplatky sú účtované na medzinárodných zákazníkov.

- Ponúkate expresná doprava?

NIE, ponúkame len Airpost Služby [ rovnaké ako USPS ] spôsob Dopravy.

- Povinnosť a maklérske poplatky?

Nie sme zodpovední za prípadné clo, dane alebo sprostredkovanie účtované vašej krajine.

.

Štítky: textílie čistý hodváb, hodvábne tkaniny, textílie houndstooth, lastovička, Šifón Textílie, čierne textílie, Textílie, úsek textílie, textílie satin, Bavlnená Tkanina.

  • Materiál: Silikónové & Gél
  • Zapojte: 2.0 mm
  • Certifikát: CE A ISO13485
  • Aplikácia: Hrdlo starostlivosť
  • Druh: Tlačidlo typ, Zdravotnícke Lepidlo
  • Číslo Modelu: SU-AC0030
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Položky: Prehĺtaní desiatky elektródy podložky
  • Vlastnosti: Zdravotnícke Lepidlo & Šev Materiál
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Názov Značky: Elysaid
  • Veľkosť: 8.5*4.5cm(L*W)