Technic Časti Výstroja Kríž Nápravami Pin MOC Priateľmi Tehly, Stavebné Bloky, Príslušenstvo Mechanické DIY Auto Hromadné Kompatibilné Legoeds-hračky
Technic Časti Výstroja Kríž Nápravami Pin MOC Priateľmi Tehly, Stavebné Bloky, Príslušenstvo Mechanické DIY Auto Hromadné Kompatibilné Legoeds-hračky
Sku: g189860
(2 Recenzie)
Novinka

€3.83 €6.38

Popis:

Materiál:šetrné na životné Prostredie ABS plastu. Stav: Nové Značka, nikdy neboli použité. Farba: ako fotografiu zobraziť Vek> 6 rokov Package: PP Sáčok s Bublina Safty Balenie Bez pôvodnej krabice . Balenie Zahrnuté: 1 ks Bez pôvodnú farbu, budeme používať bublina taška na balenie aj a chrániť to dobre. Plesae nebojte sa

Hmotnosť:50g

Upozornenie: Farba náhodný(Prosím, obchod opatrne!!!)

Väčšinu zrna série

[pôvodu] guangdong, Čína

[obale výrobku] plastové tašky

[materiál] netoxické a bez zápachu, ABS plast

[vhodný vek] 5 ~65 rokov

[údržbu produktu] môže byť vyčistené a vydezinfikované

[osobitnú pozornosť]

1. Deti sú potrebné na používanie výrobku podľa domov dohľadu;

2. Nie lastovička malá stavebným častice.

3. Ak hračka je poškodený, prosím recyklujte ju;

4. Vyhnúť sa zablok. expozície a vlhkosťou.

Dôležité: produkt farba je stále aktualizovať.

[poznámky k kupujúci]

1. Všetky predaný tovar sú prísne kontrolované a zabalené v obchode. Ak kupujúci známky za tovar, prosím, uistite sa, že otvoriť okno pre kontrolu, kontrolu množstva tovaru a skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave. Ak máte akékoľvek otázky, sme nie je zodpovedná za to.

2. V procese expresné doručenie, niekedy je doručenie oneskorené kvôli nejakej mimoriadnych udalostí, ako sú počasie a podmienky na ceste. Obchod sľubuje pomôcť kupujúci kontakt a koordinovať a včas dodať tovar sa k vám čo najskôr. Ak máte malcontent pocit, Kuriérom, môže sťažovať na miestny express spoločnosti, dúfam, že kupujúci môže rozlišovať zodpovedné osoby, ďakujem.

3. Zostavený stavebným hračky sú ručné triedenie a tesniace vaky, a niekedy je nedostatok častí. Obchod môže doplňte chýbajúce časti zdarma pri zákazníci kúpiť výrobky znova.

4. Tento druh stavebné bloky sú balené v obyčajných papierových škatuliach, vydané expresného doručenia, a starostlivo zabaliť do nášho obchodu. To je však ťažké zabezpečiť, aby jednotlivé obaly boxy sú extrudované a opotrebované, ale súčasti výrobku vo vnútri balenia krabice nebudú poškodené.

5. Obrázky všetkých tovaru v našom obchode by mali byť v súlade s reálne obrázky, pokiaľ je to možné, ale Uhol odchýlky alebo slnečného žiarenia môže viesť k niektorým farebný rozdiel počas nakrúcania. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, aby bolo jasné, pred nákupom.

6 odporúča sa, aby deti do 5 rokov hrať s veľkými zrno stavebné bloky, Pretože small - grain diely sú ľahko jesť chybu a môže sa vyplniť len so sprievodným rodičov.

Štítky: moc, blok stavať, lego moc, auto lego technic, blok technic, auto nálepky, lego technic, sembo knihy, legoe techniku, auto, tehla vlak.

  • Materiál: Plastové
  • Pohlavie: Unisex
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • Názov Značky: jile
  • Plastové Typ: ABS

Súvisiace produkty