DUAI 260ml mazivo na sex silk touch Análny Lubrikant masážny olej Osobné Mazivo na báze vody, mazivo pre dospelých sex produkty
DUAI 260ml mazivo na sex silk touch Análny Lubrikant masážny olej Osobné Mazivo na báze vody, mazivo pre dospelých sex produkty
Sku: g190063
(2 Recenzie)
Novinka

€5.73 €7.64

Popis:

DUAI Značky Funkcie: --- neobsahujú glycerol a konzervačné látky Všetky DUAI výrobky sa používajú prírodné bezpečnosti vzorec, telo ľahko alergické ženy si môžu byť istí, použitie, na ochranu bezpečnosti spotrebiteľov ako prvý účel! --- 100% čisto prírodných rastlinných extraktov, DUAI produkt surovín sú extrahované z čisto prírodné rastliny, výrobky prešli Hong Kong Ministerstvo Pôdohospodárstva Národnej Ekologickej Program certifikácie! --- 99% blízkosti žena sekrét DUAI výrobky z prírodných zložiek vzorec, PH hodnotu výrobku a žena vaginálne prostredie, ako láska s kvapalina-ako mazanie, takže nemáte pocit, že to existuje, sebemenší sladká vôňa, navlhčite každý centimeter kože! DUAI je najväčší značky Hong Kong ľudské telo, mazivá, DUAI 100% rastlinných zložiek, je len jeden v Ázijsko-pacifickom regióne na získanie Národnej Ministerstvo Pôdohospodárstva organické program certifikácie mazací olej značky, jej produktov vzhľadom na iné značky produktov, vyššej bezpečnosti, Ženy pridať kvapaliny, výrobky pridať rastlinné vlákniny, viac trvalý vplyv mazania, rastlinné prísady nie sú mastné, ľahko sa čistí; a vhodný pre pleť citlivú ženy používajú. Tak DUAI mazivá v Ázijsko-Tichomorskej podiel na trhu prvý riadok, úplne mimo Ázia-Pacifik iných značiek mazív. DUAI pre Hong Kong trhu devalvácia mazivá značky. Hong Kong sám láska 2H2O prírodný rastlinný extrakt plus high-tech profesionálne laurel obsah ultra-cool mazivo, mazací účinok je veľmi dobrý. Nielen, že môžete Changyu Yunyu Huan, pre ženy je dodanie tovaru, muž dodávky sú schopní dosiahnuť multiplikačný efekt! Masáž, pohladenie, môže byť vhodné, môžu byť zdieľané s zdravia sady. Funkcie : Vychutnať si prírodné klzké klzké pocit. High-výkon praxe pokračuje rozšíriť sex čas. Konečníka môže tiež byť aplikovaný. Poznámka: Gui živice mazivo dodatočné mazanie, prosím, použite mydlo a vodu po čistení. Vyhnite sa kontaktu s plamene.

Doprava 1. Doprava po celom svete. My len loď, aby potvrdil adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 2. Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Necháme podrobné správy o doručenie a balík na vás. Spätná väzba 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Prosím, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. Všetky vaše návrhy a pripomienky budú vysoko ocenil. Ihneď nás kontaktujte, ak máte nejaký problém, sme vždy pripravení odpovedať a podporu. Ďakujeme! O nás 1.Vaša spokojnosť je Naším cieľom.

Štítky: ženy masážny olej, duai mazivo, predčasné ejacul, sex hračky, mazivo silk touch, sex, j mazivo, japonsko mazivo, sérum hodváb, lubric.

  • Účinok: sex ľahko
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: duai
  • Číslo Modelu: duai260
  • Použitie Rozsahu: Pošvy, konečníka tela
  • Funkcie: Trvalo mazané
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Kvapalina
  • Používanie Produktu: Muži a ženy flirt
  • Položka Druh: Mazivá
  • Veľkosť: 260ML

Súvisiace produkty