Tiesňové Výstražný Trojuholník Európskej Normy ECE Násobne Až Bezpečnosti Trojuholník, Reflexná Upozornenie Auta Dopravné Bezpečnostné Značky dopravné Značky
Tiesňové Výstražný Trojuholník Európskej Normy ECE Násobne Až Bezpečnosti Trojuholník, Reflexná Upozornenie Auta Dopravné Bezpečnostné Značky dopravné Značky
Sku: g190131
(1 Recenzie)
Novinka

€7.16 €23.86

Popis:

Dôležité pre Všetkých Motoristov: Sada troch trojuholníkov, ktoré môžu byť uvádzané na strane cesty ktokoľvek varovať ostatných vodičov poruchy alebo havárie dopredu, ako ceste Pripomienku, to je často používané na výstavbu ciest, pracovné nákladné vozidlá, ťahače, prívesy, údržba vozidiel a iných bezpečnostných zariadení, aby vás a vašu bezpečnosť cestujúcich. Jednoducho rozmiestnené a uložené: tieto fluorescenčné trojuholník núdzové cestné svetlíc s záhyb-dole design fit v praktickom plastovom úložný box a rýchle nastavenie. Nevyžaduje žiadne batérie alebo nástroje na nastavenie. Deň/Noc Núdzové Výstražné Ukazovateľ: Trojuholník Reflektor Upozornenie Súpravy vyrobené z vysoko-vplyv polypropylénu plastový kufrík. Reflektory sú vyrobené z červený akryl reflexný materiál na noc viditeľnosť a oranžovej fluorescenčnej plastového materiálu na deň viditeľnosť. Trojuholník Základňu s 4 Nohy: Ťažká materiálu a hmotnosť, zmestí rovnej zemi, s 4 nohy, oveľa viac vynikajúcu stabilitu. Kompaktná Veľkosť: Každý Trojuholník Opatrenia: 43 X 43 cm a prichádza s pevného plastu skladovanie prípade, ideálny pre každý automobil, nákladné auto, SUV alebo motocykla.

Vlastnosti Produktu:

*Chrániť a cestujúcich bezpečné pomocou týchto raných výstražné znamenie reflexné trojuholníky, aby vás upozornil, motoristi v niektorých naliehavých situáciách.

*Skladacia konštrukcia s malým box balenie pre jednoduchú prepravu a skladovanie-žiadne nástroje potrebné pomôcť s nastavenie.

*Vysoká stabilit-trojuholník určený a kovového stentu zaisťuje stabilitu *Naše výrobky spĺňajú bezpečnostné požiadavky federálnej retro odrazu a fluorescenciu.

Aplikácia:

Často používané na výstavbu ciest, pracovné nákladné vozidlá, ťahače, prívesy, údržba vozidiel a iných bezpečnostných zariadení. Skvelé na použitie počas čakania na pomoci motoristom na cestách.

Udržiavať Bezpečné Na Ceste V Prípade Núdze

Super Viditeľný Trojuholník Reflektory - Tieto výstražné trojuholníky sú vyrobené z super reflexného materiálu, ktorý možno ľahko upozorniť ostatných vodičov v niektorých núdzových situáciách.

Štítky: 2g 3g, 4g signál booster pre mobilný telefón, veľké núdzové kit, zem nálepky, led pohybujúce sa prihláste, náhrdelník odrazová doska, registrujte sa cestné hračka, nemecký sklade, audi r8 v8, dream catcher dieťa, plameň svietidla.

  • Položka Druh: Reflexné Pásky

Súvisiace produkty