Mačací Strom Scratcher Veža Byt Nábytok Poškriabaniu Post Mačka Skákanie Hračka Mačiatko Pet Dom hojdacia sieť S Loptou,
Mačací Strom Scratcher Veža Byt Nábytok Poškriabaniu Post Mačka Skákanie Hračka Mačiatko Pet Dom hojdacia sieť S Loptou,
Sku: g190220
(3 Recenzie)
Novinka

€16.99 €18.88

Popis:

AMT0051

AMT0038

AMT0066

AMT0045

AMT0030

AMT0012

AMT0042

AMT0005 vlastnosti produktu: 1. Mačací Strom je štýlový pet nástroj, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre mačky. 2. Cat tower je zabalené s high-grade sisalové lano, pribrala, aby sa zabránilo akejkoľvek trasie. 3. Plyšové a drevotriesky materiály, mäkké a pohodlné. 4. To môže urobiť váš milovaný mačka vyšplhať sa vyššie a zostať stabilné. Poznámka: Vzhľadom na svetlo a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Package Zahrnuté: 1 x Mačka Stúpanie Stromy Hračiek pre Mačky 1 x Balík Skrutky, 1 x montážny Návod

AMT0072

1. T on položky odoslané zo skladu v Rusku sú k dispozícii pre nasledujúce oblasti: 1-6 regióne,( ale okrem niektorých miest, ktoré je ďaleko od nášho skladu polohu,takže ak chcete, aby si ju kúpili,prosím, kontaktujte nás. Ale môžeme " t sľub dodacia lehota ako platformu show ).

2. O zásob:

a. Pretože položka je odoslané zo skladu v zahraničí, skutočné zásoby nie vždy aktualizovať v čase. To znamená, že niekedy produktu, ktorý ste si objednali, je už vypredaný. V takejto situácii môžete zrušiť objednávku, alebo sa na nahradenie ochotne. Ak chcete objednávku zrušiť, zvoľte si, prosím, dôvod, "iné". Vďaka vopred!

b. Zvyčajne doplnenie období je približne o 20 až 30 dní. Ak ste ochotní čakať, prosím, miesto, poradie a predĺžiť čas spracovania primerane. Budeme dávať prednosť vašej objednávky, keď položka je na sklade znova.

3. O kuriérske poplatky:

a. Sme vyhral 't účtovať kuriérske poplatky, ak je to domáce plnenie, s výnimkou chcete nám zaslať do iných spôsobov dopravy.(naše prepravné spôsobom je IML.)

4. O dobu spracovania a dodacia lehota:

a. Potrebujeme 1 - 2 dni na spracovanie vašej objednávky (očakávajte veľké sviatky ,ako Nové rokov Deň ) .

b. Dodacia lehota je cca 10-20 pracovných dní ,alebo možno dlhšie.(Rusko je veľmi obrovské oblasti,prajeme vám môže byť trpezlivým.)

c. Venujte prosím pozornosť na sledovanie informácií a poskytovanie informácií.Prajeme vám nebude otvorený spor, keď ste ešte nie si súčasťou,kontaktujte nás prosím. Budeme sa snažiť pomôcť vám ho vyriešiť.

5. Poslať zle položky: máme dve riešenia:

a. Dá vám plnú náhrady,ale prosím, zašlite ho späť RU príspevok.Expedičný poplatok na nás.

b. Vám rozdiel ceny o položky.Prosím neotvárajte sporu pred vás, kontaktujte nás.

6. Prosím skontrolujte položky v očiach kuriérom. Ak existuje akékoľvek nefunkčné miesto balík, prosím fotografie pre poškodené okno a položky naraz ako dôkaz. Je to dôležité pre uplatnenie náhrady pre vás.

Štítky: plyšové, mačací strom, cat hračka pre, hojdacia sieť zavesiť, cat hračka, väzby domáce zvieratá, mačka scratcher, mačka led hračka, spálňa furnitur, pes.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Aplikácia: mačka a zajac
  • farba: Šedá
  • SKU: AMT0005GY.AMT0004
  • Druh: mačky
  • Atribút: odnímateľný, stroj umývateľný
  • Názov Značky: Rýchle pet
  • Materiál: sisal a bavlna

Súvisiace produkty