Maska Proti Prachu Plynové Masky S Filtrami Okuliare Plnú Ochranu Tváre Chemické Respirátor Pre Spray Paint Chemické Opakovane Umývateľný
Maska Proti Prachu Plynové Masky S Filtrami Okuliare Plnú Ochranu Tváre Chemické Respirátor Pre Spray Paint Chemické Opakovane Umývateľný
Sku: g190231
(2 Recenzie)
Novinka

€4.76 €9.16

Popis:

O Masku

【Pohodlné & Zapečatené] vyzýva - tesniaci okraj je vyrobená z vysoko kvalitných silikónových zmesi materiálu, ktorý sa hodí do tváre veľmi dobre a mäkké textúry vám poskytuje pohodlné nosenie pocit.

【Plne Nastaviteľné Pohodlie Popruh] vyzýva - bočný kryt a bezpečnostné okuliare popruh, pás, sú vhodné pre väčšinu hlavu veľkostí, určený pre pevné a pohodlné nosenie. Komplexné anti-fog triešti, aby sa zabránilo akýkoľvek zásah drobné látok. Vidíte, všetko, čo potrebujete vidieť.

【Dlhšiu Životnosť] vyzýva - Opakovane dizajn. Získať prácu bez časté zmeny-out.

【Ideálne na Pracoviská A Hrať] vyzýva - Vhodné pre vedu, vonkajšie práce, spájkovanie, železničnej, výroba, sawfly, streľba, dielňa, ochrana očí DIY, lab, reťazová pracovník, upratovacie, stavebné, púšť, dizajnér, elektrikárov, infield práce, inžinierov, laser, obrábanie, mechaniky, atď.

【Uspokojivé Služby] vyzýva - balenie obsahuje: 1x Polovicu Tváre, Maska, 2 x Filter Okná, 1 x Filtre Bavlna,zaviazali Sme sa zabezpečiť, že ste 100% spokojní. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím priamo.

Funkcie

— Vyrobené z potravín-silikónu materiálu, pružný silikón nebráni, aby ste sa cítili nepríjemne a môže pevne tesnenie, aby sa zabránilo pri vdýchnutí prachu alebo častice.

— Čelenky sú jednoduché nastavenie a pohodlné na nosenie.

— Filter bavlna môže účinne filtrovať prach, plyny a častice.

— Zahŕňa bezplatné súbor jednorazové Ušné Zátky pre hlučné práce, ktorá sa nachádza pár kr

Q&A

Otázka: Keď zmeníte bavlna/box?

A: 1-3 týždňoch užívania čas.Závisí pomocou prostredia.

Ak filter bavlna je špinavé alebo mokré alebo máte pocit, dýchanie, zvýšená odolnosť, vymeňte filter bavlna ihneď.

Otázka: Kedy vymeniť filter okná.

Odpoveď: 200 hodín využívať čas. Vytvoriť náhradný plán je potrebné. Po nosení to je správne, to by nebolo cítiť žiadne škodlivé vonia. Ak ste vôňa škodlivé vonia, prosím zanechať prácu, oblasť ihneď a vymeňte filter box.

Poznámka:filter bavlny a políčko filter nemožno pranie.

Štítky: 3m 6800, plynová maska, gumy, Farba Tela, filter farby papiera, 3m masku na tvár, maľovanie maska, plný práce maska, full face plynová maska, priemyselné, ruská plynová maska, veľké, clonu plnú tvár.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: FGHGF
  • Číslo Modelu: Maska Proti Prachu
  • Denfense Objekty: Ekologické Plyn
  • Certifikácia: CE
  • Použitie: Práce

Súvisiace produkty