1 Pár Ergonomický Dizajn protišmykových Shockproof Požičovňa Riadítka Rukoväte s Hliníkovej Zliatiny Bar Končí Bicykli Zvládnuť Bar Kryt Rukoväte
1 Pár Ergonomický Dizajn protišmykových Shockproof Požičovňa Riadítka Rukoväte s Hliníkovej Zliatiny Bar Končí Bicykli Zvládnuť Bar Kryt Rukoväte
Sku: g190394
(0 Recenzie)
Novinka

€6.41 €10.68

Popis:

Popis:

Typ výrobku: riadítka rukoväte

Platné pohlavie: unisex

Špecifikácia:dĺžka: 12.8 cm; šírka 4,5 cm

Vhodné potrubia priemer: 2-2.5 cm

Hmotnosť: 274g

Materiál:zliatina hliníka,gumy

Balík obsahuje:

1*pár riadidlá

Poznámka: Prosím, aby 0,1 cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov. Dúfam, že ste pochopili.

Vážený Zákazník, Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Medzitým, to je veľmi ocenili, ak by ste mohli kontaktovať nás prvý, keď máte akýkoľvek problém s našimi položiek alebo služieb. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: bxt vidlica, bar koniec, mäkké chvost, vidlica krkom, 29er mtb dvojkolesia, vysoká hora, požičovňa vidlica manitou, horský bicykel zadné odpruženie, bicykel vidlica manitou, karneval cirkus.

  • Materiál: Alluminium Zliatiny+Guma
  • Šírka(cm): 2.2 cm
  • Dĺžka (cm): 12.8 cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty