Rodič-dieťa Tím Interaktívne Hry, Nájsť Obrázok Puzzle Pamäť Dosková Hra pre 4-8 ročných Dievčat Chlapcov Zlepšiť Koncentráciu
Rodič-dieťa Tím Interaktívne Hry, Nájsť Obrázok Puzzle Pamäť Dosková Hra pre 4-8 ročných Dievčat Chlapcov Zlepšiť Koncentráciu
Sku: g190515
(0 Recenzie)
Novinka

€13.63 €23.10

Popis:

Funkcia:

Trvanlivé a Farebné

Skladačku z masívneho dreva materiál je bezpečné a odolné, ľahko pochopiteľná, a možno prehrávať opakovane,Pomocou pokročilej technológie tlače, farba je vždy zachovaná, a dieťa nikdy unaví spokojnosti na dokončenie.

Rodič-dieťa Interaktívne Tabuľky Hra

Odstavením TELEVÍZOR, mobil, počítač, obaja rodičia a deti, začnite detektív dosková hra spoločne zvýšiť rodič-dieťa, interaktívne, reignite rodiny noc,Teraz majte oči otvorené a sústrediť sa na hru dosky.

Zodpovedajúce Dosková Hra

To je zaujímavá hra obrázok matching,Flip cez stopy karty a nájsť rovnaké vzory v rade, z čísel a písmen zvierat a postáv,miesto detektív marker tam a získať čip, Ktorý získať čo najviac žetónov na obmedzený čas bude vyhrať hru.

Ideálne Učebná Pomôcka

Deti sa budú učiť počas hrania,Naše hádanky podporovať deti pamäti, ruka-oko, jemný pohyb a vizuálne vnímanie,je To dobrý pomocník v triede,To detektívne hra rada tiež môže byť použitý pre rodinné oslavy, narodeninové oslavy a Predškolského Vzdelávania, ako skvelý darček pre chlapcov a dievčatá.

Jednoduché skladovanie a prepravu

Vedenie viesť karty a odznaky organizovaný a uprataný s úložný box, dal detektívne hra dosku do cestovná taška, vhodná pre cestovanie,To je nezvyčajné hra, rady, vhodné pre triedy hier a byť ukončený v 5-10 minút,Aby deti sú viac populárne medzi ďalších priateľov, dajte deti sa viac iniciatívy a nadšenia.

Špecifikácia:

Typ: Obrazová doskové hry

Množstvo: 1 sada

Materiál: drevo

Farba: ako je znázornené

Vek: 3 roky nad

Vhodný Počet Osôb: 2 a vyššie

Veľkosť: 22.5*22.5*4.8 cm/8.84*8.84*1.89 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť: 800 g/oz 28.22

Package:

1*Hracia Doska

40*Herné karty

1* presýpacie Hodiny

40*Star bonus film

12*Detektív Značky

Balenie zoznam

1*Hracia Doska

40*Herné karty

1* presýpacie Hodiny

40*Star bonus film

12*Detektív Značky

Štítky: gymnast, koncentrácia hry malý, dosková hra logika, hra, dosková hra, rodič dieťaťa hry, black pamäť rada, hráč zóny, ghost stick, happy pamäte.

  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty