Efektívne Automatické Zavlažovacie Zariadenia, Zavlažovacie Zariadenie, Zavlažovanie Nástroj Vodné Čerpadlo Časovač systém pre Succulents Rastlín
Efektívne Automatické Zavlažovacie Zariadenia, Zavlažovacie Zariadenie, Zavlažovanie Nástroj Vodné Čerpadlo Časovač systém pre Succulents Rastlín
Sku: g190604
(0 Recenzie)
Novinka

€22.22 €35.84

Popis:

{infomodule}

Stále obáv vaše črepníkové rastliny budú suché po dlhú dovolenku? Alebo jednoducho nemôže vziať dlhú dovolenku na vode-potrebujú rastliny?

OK, Rastlín Self-Zavlažovacie Systém vám pomôže starať sa o črepníkové rastliny ako ususal ako vy osobne, zalievanie a hnojenie s časovač.

Funkcie

- AUTOMATICKÉ ZAVLAŽOVACIE SYSTÉM: Kombinovať čerpadla a časovač v jednom kropiace systém, oslobodené od zmiešané drôty a iné radič, Vrátane súpravy pre celý drip irrigating systému. Prenosné a jednoduchá montáž.

- OBROVSKÝ ČASU: Automaticky vôd vaše rastliny so stálym prietokom. Potrebujete len 30% vody ako tradičné trysky na vodu rovnakej rastliny použitím vody priamo ku koreňom. Zvýšenie absorpcie, zverte starostlivosť o vaše rastliny lepšie.

- STARAŤ-FREE ZALIEVANIE: ľahký dizajn, jednoduché svorka na vodu kontajnerov s č strach z prevrátiť. Napájaný AAA batérie, 4 ks 850mAH batérie môže pracovať o 60 dní s jedným minút zavlažovanie na čas pre každý deň. Nebojte sa pre dovolenku dochádzky.

- Naše all-in-one drip systém, sú pre vás dosť zalievanie 5 10 hrnce rastliny. Ideálne pre záhrady, balkóny, závesné košíky, indoor, outdoor, črepníkové rastliny, atď.

- Tento automatické zavlažovanie auta sa stal veľmi populárny, pretože je automaticky vôd vaše rastliny a kvety vo veľmi efektívnym spôsobom. Voda nie je splash všade, a je iba zamerané na oblasti potrebné.Je to dobrý pomocník pre váš život!

- Bezpečnosť Žiadny Únik: Presné spojenie medzi trubice, dripper konektor, a dripper bez akýkoľvek únik po viac testov, zabezpečiť plný vody, ako ste setted.

- Auto A Ručné Zalievanie / Hnojenie:

1. Nastavenie zalievanie / hnojenie čas a interval ako rastliny potrebné

(prosím, uistite sa, že máte zapnuté batérie tlačidlo ON/Off na čerpadle, dole), potom systém bude automatické zavlažovanie hrnca na čas.

2. Zalievanie / hnojenie okamžite, ak ste ako jedno tlačidlo ON/Off na ovládači panel, a potom stlačte neovplyvní setted zalievanie plánu.

- Nízka spotreba Zistiť & Chrániť: indikátor na ovládacom paneli sa sfarbí načerveno, keď nízky výkon, to znamená, že by ste mali vymeniť batérie.

- Nedostatok Vody Zistiť & Chrániť: bude To zastaviť čerpanie automaticky pre bezpečnosť a začať občasné pípanie vás informovať pridaním vody, alebo môžete zmierniť pípanie s stlačte akékoľvek tlačidlo.

Špecifikácie

1.Materiál: Plast

2.Veľkosť: výška 8.5 cm priemer 9 cm

3.Hmotnosť: 260 g

Radič Funkcie

Tento Regulátor je určený pre vnútorné použitie, napr. v rásť stan, mini skleník, úrad alebo balkón. Regulátor je pre automatické zavlažovanie a hnojenie rastlín. Kontrolór nesmie používať na priemyselné účely, alebo v spojení s chemikálií, potravín, horľavých alebo výbušných materiálov.

Ako sa Regulátor pracovať?

Môžete nastaviť Regulátor na zavlažovanie a oplodniť vaše kvety a rastliny skoro ráno, alebo neskoro v noci, keď sa voda odparí najmenej. Regulátor bude zavlažovanie vašej záhrady alebo závesné koše úplne automaticky podľa programu, ktorý ste nastavili. Aj naďalej bude zavlažovať, kým ste na dovolenke.

Jednoduchá Inštalácia

1.Rezané rúry na malé kusy podľa vášho hrnce medzery

2.Pripojte hadičku s kvapkadlom(čaj alebo 2-pásmový tvarovku)

3.Vložiť dirpper do rúry

4.Vložte pipe trubice do zásuvky

5.Vložte mosadz filter do hosť

6.Inštalácia 4pcs AAA batérie

7.Zapnutie spínača, kliknite NA "zapnuté".

8.Nastaviť zalievanie čas a interval čas

9.Intert na drippers do pôdy

Balík obsahuje

Radič 1x

1x 10m Trubice

10x Dripper

10x Čaj

3x Kríž

3x obojsmerná tvarovku

3x Koniec spp

1x Filter

Radič 1x držiak

Štítky: systém automatického zavlažovania, kvapkajúca hadice zavlažovanie, voda prostredia systému, kohútik v kuchyni, kvapkanie čerpadla, jednoduché kvapkové zavlažovanie, zavlažovanie predaj, záhrada vody, drip tip g pro, kvapkanie vody.

  • Materiál: Plastové
  • Druh: Zalievanie Súpravy
  • Veľkosť: height 8.5cm ; diameter 9cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Zalievanie Súpravy
  • Hmotnosť: 260g

Súvisiace produkty