JAYSUING Tmel Sprej Proti Úniku Tmel Agent Inštalatérske Neviditeľné Nepremokavé Agent Keramické Dlaždice Podlahy, Steny Drop-5 ks
JAYSUING Tmel Sprej Proti Úniku Tmel Agent Inštalatérske Neviditeľné Nepremokavé Agent Keramické Dlaždice Podlahy, Steny Drop-5 ks
Sku: g190659
(0 Recenzie)
Novinka

€7.35 €8.96

Popis:

Super-lepidlo spray je inovatívny sprej, ktorý dokáže efektívne tesnenie a opravy daed povrchy. To je pasteable na báze vody, na tesnenie, ktoré môžu byť použité na nepremokavé rôznych povrchoch.

Poskytuje pevný, ale flexibilný ochranná vrstva pre aplikovaný povrchu. Má anti-únik vlastnosti, môže sa použiť aj na vlhké povrchy s vysokou lepenie silu, je transparentné, a nemá žiadne žltnutie

Silný tmel sprej má silný adsorpcie vplyv, môže byť ľahko a rýchlo viazané na väčšine povrchov, ktoré potrebujú ochranu, a je obzvlášť užitočné, keď ochrany je potrebné.

Je vhodný na tesnenie škár, škáry a netesnosti, a môžu byť použité pre všetky stavebné materiály. Je možné ju aplikovať na obe farebné a uncolored povrchy. To je znečistenie-free, bezpečné a netoxické.

špecifikácia:

Kapacita: 30 ML

Farba: šedá

Materiál: kvapalina

Veľkosť: 10 x 3 cm

Obsah Balenia:

5 * Tesniace sprej

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pila keramické obklady, dlaždice keramické, sprej nepremokavé, jaysuing neviditeľné nepremokavé agent, zmena farby nechtov pigment prášok, lepidlo nepremokavé, strešný tmel, únik dôkaz sprej, textílie zámok, agent.

  • farba: Šedá
  • Veľkosť: 10 x 3cm
  • DIY Dodávky: Inštalatérske práce
  • Materiál: Kvapalina
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapacita: 30ml

Súvisiace produkty