Zimné Elektrické Šatku USB Nabíjateľné Rýchly Ohrev Šatku Vykurovanie Teplá Unisex Golier Pre Outdoorové Aktivity Použitie Dropship
Zimné Elektrické Šatku USB Nabíjateľné Rýchly Ohrev Šatku Vykurovanie Teplá Unisex Golier Pre Outdoorové Aktivity Použitie Dropship
Sku: g190871
(1 Recenzie)
Novinka

€6.03 €8.49

Popis:

Odrážky: 1、Vhodných Príležitostiach: Tento elektrický šál je novo navrhnuté tak, elektrické teplý šál, ktorý je vhodný pre vonkajšie horolezectvo a predchádzanie omrzliny v chladnom počasí.

2、Vysoká Tepelná Účinnosť: vykurovacie teleso prijme skladanie-odolný vysoký výkon kompozitných vlákien vykurovacie teleso, ktoré má vysokú tepelnú účinnosť. Vykurovacie teleso môže byť ohnuté, a celý krku je rovnomerne vyhrievané s veľkým-oblasti, kúrenie, design. Elektrický šatka je odlišné od iných podobných výrobkov pomocou vykurovacích drôtov, elektrický odpor, atramentová tlač alebo nikel leptanie.

3、45°C Vykurovacia Teplota: So far-infrared uhlíkových vlákien kúrenie list technológie, vykurovacie teploty šatka je o 45°C pri teplote miestnosti.

4、USB Hlavou Dizajn: S USB hlavou dizajn, používatelia môžu používať svoje vlastné 5V napájanie banky na napájanie. Vstupné napätie je len 5V, tak na elektrický šatka je úplne bezpečné a spoľahlivé. Šatka je lítiové batérie, napájaný a vložte do nabíjačky do zásuvky 220V pre nabíjanie. Šatka trvá cca 4-6 hodín do plného nabitia, a môže dosiahnuť 3 hodín nepretržité kúrenie.

5、Rýchleho Ohrevu: Cítiť teplo do 1-5 minút power-on. Rýchly ohrev robí veľké oblasti vykurovania v celom krku. Podľa ergonomický dizajn, teplo efekt je pozoruhodné a šatka je teplé a pohodlné.

Špecifikácia: Názov: Elektrické Šatku

Veľkosť(cca): dĺžka: 150 CM/59.06 v; šírka: 14 CM/v 5.51

Hmotnosť: cca 200g

USB dĺžka kábla: cca 120 CM/47.24 v

Textílie: solárne fleece

Teplota: 45°C, v závislosti na prostredí

USB napätie: 5V2A

Lítiová batéria napätie: 3,7 V

Lítiová batéria kapacita: 2250mAh

Lítiové batérie, nabíjacie napätie 4.2 V

Čas nabíjania: 4 až 6 hodín úplného nabitia(nabíjačka zeleným svetlom, s uvedením nabíjanie je dokončené)

USB šátek: nemožno uložiť elektriny alebo tepla. Šatka môže zohrievať pri zapnutí a pohode pri vypnutí napájania. Keď ste v prírode, môžete využiť power bank tepla, uistite sa, že plnenie poklad výstup 5V / 2A (tento šátek neobsahuje plnenie poklad).

Lítiové batérie, šatka: Elektrické šatku, non-nastaviteľné lítiovej batérie a nabíjačky. Čas ohrievania je približne 3 hodiny, takže sa môžete ho nosiť na vonkajšie použitie a môžete nabíjať sami, keď nie je elektrina.

Tri kúrenie metódy:

1. Domácnosti plug-in, napájací zdroj vykurovania je vhodný na posedenie, ale nie pre peších použitie.

2. Nabíjanie poklad je napájaný tepla, takže môžete chodiť voľne vonku.

3. S lítiové batérie, napájanie, môžete chodiť voľne vonku.

Balenie Zoznam:

Balíček 1:

USB Elektrické Šatku*1

Balík 2:

Elektrické Šatku*1

Non-nastaviteľné Lítiové Batérie*1

NÁS Predpisov Nabíjačka*1

Štítky: usb teplejšie vykurovacie, usb kúrenie doska, rukavice kúrenie usb, usb kúrenie spp, usb kúrenie modrá, usb vykurovacieho pásu, ponožka usb kúrenie, usb kúrenie prehoz, usb kúrenie utierky, usb kúrenie prstové.

  • Štýl: Príležitostné
  • Vzor Typ: kockovaná
  • Číslo Modelu: Zimné Elektrické Šatku
  • Materiál: Bavlna

Súvisiace produkty