Motocykel Nohu Kryt Vetru Teplé Zimné Deka Okruh Zástera Pre Mobility Scooter Nepremokavé Koleno Deka Teplejšie Ochrany 2020 H
Motocykel Nohu Kryt Vetru Teplé Zimné Deka Okruh Zástera Pre Mobility Scooter Nepremokavé Koleno Deka Teplejšie Ochrany 2020 H
Sku: g191171
(1 Recenzie)
Novinka

€16.73 €20.65

Popis:

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Textílie: vonkajšia vrstva noha kryt používa PET vlákna, ktoré má dobrú odolnosť proti vráskam a tvar uchovávania, ktorý je anti-wrinkle, non-stick na vlasy, pevné a trvanlivé, vetru odolné a nepremokavé a nohy kryt môže pomôcť udržiavať v teple na chladné jesenné a zimné ročné obdobia Rainproof, získať viac jazda času.

2. Pohodlné Skladovanie: pás je navrhnutý s gumičkou, ktoré môžu byť ľahko uložené bez úložný vak, ktorý je malý a nie zaberajú miesto. Keď sa nepoužíva, kryt môže byť umiestnený v pedál úložný box, ktoré môžu byť nosené a prijaté mimo kedykoľvek. Kryt je navrhnutý s 2 veľké vrecká, aby bolo vhodné pre umiestnenie malých objektov, ako sú napríklad kľúče, mobilné telefóny, peňaženky, atď.

3. Vetru a vode: kryt funkcie, 3-vrstvy funkčnej tkaniny, vonkajšia vrstva je odolná voči vode a windproof, stredná vrstva je naplnený vysoko-kvalitné termálne bavlna, vysoké teplo, jemnú textúru, ochrany životného prostredia a bez lepidla, vnútorná tkanina má dobrú priepustnosť vzduchu, rýchle sušenie, č statické adsorpcie a pohodlné na nosenie mäkké.

4. Správnu Veľkosť: Môžu vzťahovať nohy vo všetkých smeroch, najdlhšie miesto je 93 cm/36.61 v, ktoré dokážu účinne blokovať predné a bočné vetra pri jazde, a poskytujú teplo pre nohy.

5. Jedinečné a Praktické: kryt vzhľad dizajn je navrhnutý pre ženy, ktorá je veľmi krásne a praktické. Nastaviteľné tlačidlá na páse, 3 dierok sú vyhradené a pása veľkosť môže byť upravená podľa obvodu pása a hrúbky oblečenie nosí.

Špecifikácie:

Názov: Skúter Nohu Kryt

Farba: čierna

Textílie: polyesterové vlákno + teplý bavlna

Rozmery(približne):

Nepremokavá tenká bavlna rainproof sukne dĺžka: 93 cm/36.61 v, pás: 70-90 cm/27.56-35.43 v

Hrubé bavlna rainproof sukne dĺžka: 93 cm/36.61 v, pás: 80-110 cm/31.50-43.31 v

Balenie Zoznam:

1*Nohu Kryt

Poznámka:

Žiadne žehlenie.

Štítky: li ning mužov obuvi, dlho motocykel rukáv, navrhnuté obrazovke film, prehoz mäkké, nohy teplejšie, telefón, leg warmer skúter, stroj film, h logo deka, h cape deka.

  • Drop shipping: Podpora
  • Číslo Modelu: Čelné Sklo Deky Zástera
  • Pôvod: AE(Pôvodu)

Súvisiace produkty