Nastaviteľné Umelec Stojan Stojan Masívneho Bukového Dreva Prenosné Skladacie Teleskopický Statív Stojan Maľovanie Na Kresliace Plátno Sketchbook
Nastaviteľné Umelec Stojan Stojan Masívneho Bukového Dreva Prenosné Skladacie Teleskopický Statív Stojan Maľovanie Na Kresliace Plátno Sketchbook
Sku: g191314
(4 Recenzie)
Novinka

€25.50 €32.69

Popis:

Materiál: Červený buk

Kovové časti: všetky pozlátené časti, zabezpečenie kvality

Leštenie: Profesionálne brúsenie stroj leštenie, hladké, leštenie, bez otrepov;

Stojan veľkosť: 100*84*126/181cm

Hmotnosť výrobku: 1.92 kg

Popis: 1, pomocou importovaných červená dubového dreva, s high-kvalitné hardvérové príslušenstvo, klasické balenie. 2, povrch je super hladký, bez otrepov, proti korózii, vlhkosti, slnko, kyseliny, anti-oxidačné.

Produkt výhody: je To zhustne inovovaná verzia drevené trojnohá stojan, ktorý sa používa hlavne pre maľovanie vo voľnej prírode, najmä jeho nosnosť je väčšia, než je bežné stojan (kovové kvetina stand). Je veľmi pohodlná na použitie. Jedna vec k poznámke tu: Ak si maľovanie na doma, je odporúčaný na podporu rohy na zadnej strane, ktorý bude stojan bezpečnejšie. V prírode, stačí vložiť rohy do pôdy, takže to môže byť pevne stanovená, a rovnaké môžu byť opravené s kamene.

Spätná väzba 1)Sme vždy ponúknuť najnižšie za najlepší tovar a služby, váš názor je pre nás veľmi dôležité . Venujte prosím niekoľko secondsto zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(5 hviezdičiek) , ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. 2)Prosím, kontaktujte nás pred vykonaním 3 hviezdy alebo 1-2 hviezdy spätnú väzbu.urobíme eforts na sovle problémy ,nechajte si šťastný doprava náladu tu.Ďakujeme! Pripomienka 1,ak ste ruskej kupujúceho,Prosím, vyplňte právo príjemcu, Úplný názov(tri časti)do objednávky ,Predtým, keď ste na mieste, ktoré objednávke,ak nie je pošta vráti späť vášho balíka. 2. VŠETKY Tovar je k dispozícii,po ktorú ste zaplatili,zvyčajne sme si dať vaše sledovacie číslo 1-2 pracovných dní a poslala svoj pozemok v priebehu 2-4 pracovných dní,Po package vyslať,to nemôže kontroly podľa nás,je vysoko závislá na medzinárodnú dopravu ,úprimne dúfam, že sa vám môže porozumieť a trpezlivo čakať ,ak máte nejaké odkladu,budeme sa snažiť v našich silách pomôcť budete si dajte nám vedieť.

Štítky: sieťky, kreslenie, veľkým stolom čísla, stojan, foto easels, očkami dreva stojan, nakresliť nastaviť, a2 led, stojan farba, farba stojana, grafický tablet xp.

  • Veľkosť: 100*84*126/181cm
  • Číslo Modelu: BH0179
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Drevo
  • Použitie: Náčrt Stojan

Súvisiace produkty