2020 Nové Umývateľný Vyhrievané Klobúk Batérie Vyhrievané Čiapočku Klobúk Elektrické Nabíjateľná Teplej Zime Vyhrievaný Fleece Cap Kukla
2020 Nové Umývateľný Vyhrievané Klobúk Batérie Vyhrievané Čiapočku Klobúk Elektrické Nabíjateľná Teplej Zime Vyhrievaný Fleece Cap Kukla
Sku: g191343
(3 Recenzie)
Novinka

€19.78 €23.54

Popis:

Odrážky:

1、Mäkká a Priedušná Izolačný Materiál: Polyesterové vlákno, a kúrenie spp je vyrobený z kúrenie list. Voda-savé, priedušné, rýchle sušenie, elastické zhustne, elektronických komponentov. Použiť tenké a mäkké materiály. Zabudované vykurovacie telesá pomôcť sústrediť teplo v ušiach na oboch stranách, aby sa zabránilo uši a hlavu od dostáva za studena.

2、Vykurovacie Teleso: vykurovacieho telesa, čo sa týka celej zadnej časti hlavy. Tejto spp bol aktualizovaný na použitie ďaleko infračervené vykurovacie prvky, ktoré môžu stimulovať krvný obeh. Veľmi vhodné pre ľudí so studenou ušiach, migrény, starostlivosť o vlasy. Vám v teple v zime.

3、Regulátory Teploty: spp obsahuje nabíjací kábel s 3 tepelnej nastavenie radiče, môžete ľahko nastaviť teplotu (spp patrí mobile power supply).

4、Dva Spôsoby Použitia: To môže byť zahrieva v zimných alebo používané na jeseň bez vykurovania, viaceré možnosti.

5、Zimné Outdoorové Športy: unisex kúrenie spp je vhodný pre mužov a ženy, vonkajšie športy ako lyžovanie, turistika, poľovníctvo, odpratávanie, odpratávanie ľadu, rybolov, jazda na bicykli, jazda na bicykli, cyklistika a iné práce alebo rekreačné aktivity v chladnom prostredí. Tento klobúk, ktorý vám pomôže zabudnúť na studené a umožní vám sústrediť sa na užívať vonku.

Funkcie:

1. 5V USB rozhranie, 1 vykurovacie teleso.

2. 3 úrovne nastaviteľné teploty. Teplota môže byť nastavená.

3. Umývateľný, bezpečné a pohodlné, udržiavať v teple a studené.

4. zahrnutie mobilné zariadenia nabíjací výkon.

Špecifikácia:

Názov: Kúrenie Klobúk

Veľkosť: všetky veľkosti

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Klobúk

1XUSB dátový kábel

1X nabíjateľná batéria

Štítky: mens spp kúrenie, fleece cap podprsenka, materskej blúzky a topy pre tehotné, gril elektrický klobúk, dlho mens beanie, klasický retro pro cycling spp, elektrické otepľovanie spp, klobúk ženy, cagoul, mestská cyklistika čiapky.

  • Materiál: Polyester
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: spp

Súvisiace produkty