BMBY-Vianočný Veniec Dekorácie na Schody Krb Jedľa Borovica Garland pre Indoor&Outdoor Vianočný Strom s LED Svetlom(1,8 M)
BMBY-Vianočný Veniec Dekorácie na Schody Krb Jedľa Borovica Garland pre Indoor&Outdoor Vianočný Strom s LED Svetlom(1,8 M)
Sku: g191673
(1 Recenzie)
Novinka

€22.49 €27.76

Popis:

Je vyrobené z vysoko kvalitného PVC, ochrana životného prostredia a požiarnej prevencie.

180 cm Vianočné Girlandy Dekorácie na Schody Ohnisko Pre-lit Vianočné Dekorácie Umelé Borovicová Šiška Červeného Ovocia Snehu Sprej Osvetlená s 30 LED Svetlo Veniec Veniec Vianočný Strom Party Dekorácie Vnútorné Vonkajšie

Pre dovolenku osvetlenie, len tri AA5 batérie sú potrebné ( neobsahuje) ,Sezónne dekorácie, tam je jeden režim, jeden vždy jasný.

Môžete vyzdobiť to so všetkými druhmi dekoratívne trstiny veci, ktoré sa vám páči, To bude Vyzerať najlepšie, DIY garland tým, pridať niektoré svietidlá, dekorácie, pozlátko / korálky atď.

Tento Veniec je veľmi veľké a môžu byť použité v rôznych miestach v okolí vášho domova, ako schodisko prípade, krbovej rímse, alebo dokonca aj na dvere a okenné rámy.

farba:zelená

materiál:pvc

veľkosť:Ratan 1,8 m

Obsah Balenia:

1 * Vianočné Ratan

1 * led pásy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: umelé smrekové, list plastové, umelé krušpán, vianočná jedľa, christma strom, falošné zelene, umelé banyan, tráva plesní, Jedľa, list textúra.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty