FRCOLOR 10x Zväčšovacie Zrkadlo Na Make Up, Kozmetické Zrkadlo 15 cm Zväčšenie Kompaktný Zrkadlo S 3 Prísavky
FRCOLOR 10x Zväčšovacie Zrkadlo Na Make Up, Kozmetické Zrkadlo 15 cm Zväčšenie Kompaktný Zrkadlo S 3 Prísavky
Sku: g191886
(1 Recenzie)
Novinka

€7.60 €13.34

Popis:

FRCOLOR 10x Zväčšovacie Okrúhle Zrkadlo Make-Up Zrkadlo Skladacie Vrecko Kozmetické Zrkadlo Zväčšenie Kompaktný Zrkadlo s 3 Prísavky 5.9 Palcový (Biela)

Popis

Chcete mať jemné make-up, ktorý vyzerá prirodzený a bezchybný? Chcete sa udržať dobré pozrieť na datovania alebo na dôležité stretnutie? Myslím, že to 10x zväčšovacie zrkadlo na líčenie bude veľkou pomocou pre vás! Tento 10x zväčšovacie okrúhle zrkadlo má elegantný dizajn s skladacia funkciu. Perfektné 10x zväčšenie pomôže vidieť aj tie najmenšie detaily, zatiaľ čo robí jemný make-up, podšívka viečka, orezávanie mihalnice a odstraňovanie akné, atď. Tri prísavky v zadnej zaistí silné sacej sily na hladký, suchý a čistý povrch pre praktické použitie pre kúpeľňa prepážke, alebo toaletný stolík. Skvelý make-up zrkadlo na líčenie pre mužov a ženy.

Funkcia

- Značka: FRCOLOR

- Farba: Biela

- Materiál: ABS, sklo, PS

- Veľkosť: Cca. 15 x 15 x 2 cm / x 5.9 5.9 x 0.78 palcový (L x W x H)

- POZNÁMKA: 10X lupu. Prosím, použite zblízka na približne 15 cm. Vaše oči budú cítiť nepríjemne, keď sa používa z veľkej diaľky.

- POSILNIŤ SKLA. Sklo zrkadla je oveľa hrubšie ako väčšina zrkadlá na trhu. Zrkadlo rám prijíma eco-friendy PS materiál s robustná konštrukcia, ktorá je odolná voči nárazom na ochranu zrkadlo prelomenie.

- 10X ZVÄČŠENIE ZRKADLO. Ponúka jasné zobrazenie vašich vlasov a make-up, aby sa zabránilo chýbajúce každý detail je pre perfektné prírodné make-up. Ideálny pre make-up aplikácie, tweezing obočie, uvedenie v adresári kontakty, atď.

- SKLADACIA A KOMPAKTNÝ DIZAJN. Zrkadlo je skladací a s mini veľkosť, ktorá bude ľahko sa zmestí do kabelku, peňaženku alebo kabelku za skvelé prenosnosť a praktickosti pre cestovateľov a administratívni pracovníci.

- SILNÝ SACÍ. S 3 prísavky na th späť, ľahko sa pripojí k akýkoľvek plochý, hladký a čistý povrch s veľkou sacej sily a voľne sa pohybuje na povrchu, nie je ľahké spadnúť.

- ŠIROKÉ POUŽITIE. Platné pre zrkadlo, ceremic dlaždice, sklo, kovové lak, nerez a iné panely a podobne.

Bezpečnostné opatrenia

- Používajte len na krátku vzdialenosť. Prosím, použite jemnú handričku na utieranie objektív. Ak existuje akékoľvek olej alebo špinavé na rám, môžete použiť malé množstvo zubnej pasty na utrite jemne.

- Z bezpečnostných dôvodov, prosím, uistite sa, že je prísavka je plne pripevnené a potom pustiť.

- To nie je hračka, tak prosím, drž sa od detí a dať na miesto, kde sa nemôže dotknúť ľahko.

- Prosím, nie umiestnite ho pod vysokým teplotám, tak ako nie, aby bulík deformovaný.

1 x FRCOLOR 10x Zväčšovacie Okrúhle Zrkadlo Make-Up Zrkadlo Skladacie Vrecko Kozmetické Zrkadlo Zväčšenie Kompaktný Zrkadlo s 3 Prísavky 5.9 Palcový (Biely) 1 x FRCOLOR papier package box

Štítky: menovitý osvetlené make-up zrkadlo, zrkadlo vrecku, zlaté ruky zrkadlo, led magické zrkadlo, zubár zrkadlo, kozmetické led zrkadlo, manuálne zrkadlo, varná doska prepínač, zrkadlo prútia, zrkadlo na stenu.

  • Názov Značky: ROSENICE
  • Funkcia: Zväčšovacie
  • Číslo Modelu: Make-Up Zrkadlá
  • Veľkosť: 15 x 15 x 2 cm
  • svetlo: Nie Je Vybavené
  • Materiál: ABS, sklo, PS

Súvisiace produkty