5 Panel Skladacia Štúdiový Mikrofón Izolácie Štít Nahrávanie Zvuku Nárazov Pena Panel Prenosný Mikrofón Izolant Kompatibilné
5 Panel Skladacia Štúdiový Mikrofón Izolácie Štít Nahrávanie Zvuku Nárazov Pena Panel Prenosný Mikrofón Izolant Kompatibilné
Sku: g191979
(1 Recenzie)
Novinka

€35.41 €41.66

Popis:

Funkcie:

1. Eliminovať Rušenie: 1.57 palcov(o) hrubé vysoká hustota peny môže minimalizovať hluk reflexie.

2. Profesionálny Dizajn: zadný vonkajší panel vyrobený z vetrané kovov a vnútorné zvuk-dôkaz pena prednej. 2-vrstva dizajn môže účinne plošných zvukové vlny okolo mikrofónu a zabrániť zvuk z odrazí späť do mikrofónu, takže zvukovej stopy blízko k nule, tón, a ovládajúcej odrazené zvukové vlny. Upozorňujeme, že výrobok obsahuje iba mikrofónom, izolácia štít a adaptér. Nezahŕňa žiadne stojan slúchadlá do uší, tlmenie mount a mikrofón.

3. Široký Aplikácie: trojitý mikrofónom, izolácia štít môže byť stanovená na pracovnú plochu alebo pracovnej plochy, alebo môže byť nainštalovaný na mikrofón držiak (mikrofón a držiteľ je potrebné zakúpiť samostatne).

4. Flexibilitu a Pohodlie: O 5-panel dizajn má 4 skladacia konci panelov, ktoré môžu byť upravené v uhle maximalizovať absorpcie hluku. Kompaktný dizajn, ľahký štruktúre a foldability, aby to ľahko nosiť a nosiť so sebou.

5. Vynikajúcu Trvanlivosť: Vyrobené z vysoko kvalitnej ocele s vysoko-kvalitné skrutky na zabezpečenie spoľahlivosti a dlhotrvajúci výkon.

Špecifikácie:

Názov: Mikrofónom, Izolácia Štít

Materiál: Zvukovo-izolačné hubky + hliníkovej zliatiny

Skladacie veľkosť: cca 33*21*19 cm/12.99*8.27*7.48 v

5 panely rozšírila dĺžka: cca 75 cm/29.53 v

Balenie Zoznam:

Mikrofón Izolácie Štít*1

Spojenie Rod*1

Spojenie Rod Príslušenstvo Pack*1

Štítky: štít mikrofónom, izolácia, materiál hudobné štúdio, hudobné štúdio zariadení, mikrofón izolovať štít, karaoke mikrofón ws858, izolované štít, akustické štít, izolovať micro, štúdio hudobné centrum, béžová mikrofónom, izolácia.

Súvisiace produkty