Nabíjateľná Inteligentný Robot Plastové Malý, tenký dizajn, Vysávač Akumulátorové 3-v-1, Suché/Mokré Podlahy Mopom Cleaner 1 Kus
Nabíjateľná Inteligentný Robot Plastové Malý, tenký dizajn, Vysávač Akumulátorové 3-v-1, Suché/Mokré Podlahy Mopom Cleaner 1 Kus
Sku: g19203
(0 Recenzie)
Novinka

€13.58 €18.10

Popis:

Funkcie:

1. USB nabíjací režim, so zabudovaným veľkú kapacitu batérie, môže byť použitý opakovane keď je plne nabitá, dlhá životnosť.

2. Čistiaci robot môže čistiť pod nábytok, pohovky a iné oblasti, ktoré sú ťažké dosiahnuť, vytvára čistý a pohodlný domov.

3. Pokročilé motorové výrazne znižuje vysávanie hluku, sadzby zúčtovania preč prachu je vyššia 99.7%.

Popis:

Toto mechanické smart cleaner je navrhnutý tak, aby sa dostane do pôdy, zvieracie chlpy a prach z drevených podláh, mramorové podlahy a podlahy nylon. To môže proficiently vyzdvihnúť vlasy, prach a nečistoty pod gauč, gauč alebo v oblastiach, ktoré sú len ťažko dosiahnuteľná.

Špecifikácie:

Farba: biela/béžová

Materiál: plast

Veľkosť: 150*120*60 mm

Typ: robot/mop

Package Zahrnuté:

1 * USB Auto Vysávač Robot

1 * USB Kábel

alebo

1 * mop

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: mop pre umývanie podlahy, robot hračka, 3 xaomi, xiao rock robot, čistiaci robot vysávač, MIjia G1 robot, recambii xiao vákuum, 360 s5 vysávač, mi robot vysávač, podlahy mopom.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Xiao

Súvisiace produkty