PD rýchle nabíjanie spúšte digitálnych prúd napätie meter ammeter coulometer nabíjačky mobilné napájanie Typ-c, usb tester detektorov
PD rýchle nabíjanie spúšte digitálnych prúd napätie meter ammeter coulometer nabíjačky mobilné napájanie Typ-c, usb tester detektorov
Sku: g192069
(4 Recenzie)
Novinka

€3.20 €4.00

Popis:

Táto produktov môžu podporovať PD3.0 kompatibilné 2.0 protokol. Zaslaním PD protokol k PD nabíjačku alebo PD výkon bankových a iných PD zariadenia, môže to vyvolať 5V/9V/12V/15V/20V rýchle nabíjanie napätia pre rôzne starnutia v testoch dobré, alebo Zlé kvality , identifikácia napätia a prúdu.

== Pokyny ==

Zadajte TYP-C príkon muž alebo žena vašich PD nabíjačka nabíja PD power bank atď. Ak PD handshake protokol je úspešný, OK svetlo sa rozsvieti. Môžete poslať protokol napätia(Napr.5V/9V/12V/15V/20V) rôznych gears kliknutím na tlačidlo dlhé stlačenie alebo dvakrát kliknite. PD protokol je poslaný zase; power-off si dokáže zapamätať súčasná hodnota napätia a turn-by-turn režime, a nabudúce napájanie je zapnuté, posledný pamäť je naložený a naložený na uľahčenie vysokej hlasitosti testovanie a starnutie výroby, a tým zlepšenie efektívnosti výroby. Package zahrnuté:

1 X PD3.0/2.0 Spúšť

A/A1. Typ-C Vstup USB (C vstup, PD nabíjačku alebo PD napájanie)

B. OK! Svetlo: Táto kontrolka svieti, čo znamená, že PD protokol vysielanie dát je úspešne dostali, a protokol handshake je úspešný.

C. Digitálne trubice displeji, Keď je výstup bez zaťaženia, len napätie, ktoré sa zobrazí. Keď výstup má zaťaženie, napätie a prúd sú zobrazené v poradí.

D. USB výstup (môže byť pripojený k záťaž)

E. V-funkčné tlačidlo, kliknite na poslať napätie podradenie protokol, dvakrát kliknite alebo dlhým stlačením je poslať 20V-15V-12V-9V-5V PD spustenie protokolu zase

F. Kliknite na tlačidlo pridať napätie protokolu, dvakrát kliknite alebo dlho stlačte odoslať 5V-9V-12V-15V-20V PD spustenie protokolu v poradí.

Zadajte TYP-C príkon muž alebo žena vašich PD nabíjačka nabíja poklad, atď. Ak PD handshake protokol je úspešný, OK svetlo sa rozsvieti. Môžete poslať protokol napätia rôznych gears kliknutím na tlačidlo dlhé stlačenie alebo dvakrát kliknite. PD protokol je poslaný zase; power-off si dokáže zapamätať súčasná hodnota napätia a turn-by-turn režime, a nabudúce napájanie je zapnuté, posledný pamäť je naložený a naložený na uľahčenie vysokej hlasitosti testovanie a starnutie výroby, a tým zlepšenie efektívnosti výroby. Tip 1: v Tomto čase, power-off pamäťová funkcia bola pridaná, aby spĺňali účel rýchle simulácie test z výrobnej linky v masovej produkcii rýchle nabíjanie zariadenia. To je, merania režim je uložený v pamäti a pamäť údajov je uvedená nabudúce. Automaticky zadať rovnaký režim pred, ktorý môže výrazne skrátiť skúšobná doba zníženie krok a zlepšenie výroby test účinnosti Tip 2: Tento čas pridané zvláštne napätie, funkcia pamäte, ktorá je hodnota napätia, aby ste manuálne nastavenie po zapnutí-off, nabudúce si opätovné oživenie systém bude volať predtým uložený protokol a napätie údajov, inteligentný automatický prenos príslušného protokolu aktivovaný alebo V poslednom skladovanie rovnaká hodnota napätia, rýchle nabíjanie zariadenia, môže použiť hodnota napätia indukované nástroja ako napájanie pre iné zariadenia (samozrejme, adaptér môže byť dokonale nahrádzajú keď celkový výkon je spokojný), tak, že nečinnosti nečinnosti Nabíjanie zariadenia môže byť tiež použitý ako šetrné k životnému prostrediu aplikácie pre iných zdrojov energie.

USB Muž Typ konverzie-c ženské Black + PD3.0 spúšť

USB Muž Typ konverzie-c ženské Striebristé + PD3.0 spúšť

USB Muž Typ konverzie-c ženské Zlaté + PD3.0 spúšť

Špecifikácia:

- USB žena port výstup

- QC 2.0 5V/9V/12V trigger napätie

- Podporuje manuálnom režime a automatickom režime

Manuálny režim : Krátko stlačte tlačidlo pre spúšť prepínač napätia, Prosím, dvakrát kliknite na tlačidlo (+/-), môžete automaticky napätie režim!

Package zahrnuté:

1* QC 2.0 skúšobnej doske

Naša spoločnosť je najnovší vývoj je qc3.0qc2.0 rýchle nabíjanie tester,cieľom je riešenie testu bez reálnych buniek a starnutiu problém.Testovanie alebo starnutia je už problémom pre rýchlu nabíjačku vyrába.

Qc2.0,s 3-31V vstupné napätie,podpora 5V,9V,12V,20V;

Tam je 3modes pre prevádzku:

Manuálny režim

Automatický režim

Qc3.0 režime

Aplikácia:Naneste na najnovšie rýchle nabíjanie externej batérie,nabíjačka do auta, napájací adaptér, objem výroby starnutia

Vlastnosti Produktu

PCBA Meno: JUWEI-QC3.0-V02

PCBA Oblasti: 64*17*1.0 mm

Popis funkcie

Manuálny režim: Ak test table pripojiť k produkcií,štandardné výstupné napätie je 5V,stlačte tlačidlo, ak chcete zmeniť výstupné napätie,potom korešpondenčnej LED sa rozsvieti.Ak tento proces nie je úspešný,LED ukazovatele 5V,9V,12V,20V flickered spolu 3times ,a potom späť na predvolené 5V.

Štítky: digit merač, meter usb, napätie meter ca, nabíjačka telefónu, chrono trigger, veľké ammeter, esp32 m5stack, lcr, multimet, svorka medzi takéto osobnosti patrí meter.

  • Rozmery: 70 mm*30 mm
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Prevádzková Teplota: -10~45
  • Zdroj Napájania: DC
  • Typ Displeja: Digitálny Len
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Trieda Presnosti: 1
  • Názov Značky: ATORCH
  • Číslo Modelu: p30

Súvisiace produkty