Benepaw Profesionálne Elektrické Pet Brúska na Nechty, USB Nabíjateľné Bezpečné Žiadny Hluk Smal Veľký Pes Nechtov Zastrihávač Bezbolestné Starostlivosti Nástroj
Benepaw Profesionálne Elektrické Pet Brúska na Nechty, USB Nabíjateľné Bezpečné Žiadny Hluk Smal Veľký Pes Nechtov Zastrihávač Bezbolestné Starostlivosti Nástroj
Sku: g192090
(0 Recenzie)
Novinka

€21.45 €34.60

Popis:

【Inovované PSA NECHTOV BRÚSKA] vyzýva Našich brúska je inovovaná verzia s diamantom kameňa, ktoré je bezpečnejšie a účinnejšie, ako pet nail clipper výbava pet nechty viac starostí o overcutting, nepríjemné bolesti alebo krvácanie nahradenie je potrebné nič viac.

【Tichý PET NECHTOV ZASTRIHÁVAČ] vyzýva Náš internetový Nechtov Brúska je vybavená super vypnúť motor, jemne trim vaše domáce zviera nechty s nízka hlučnosť a nízke vibrácie, takže žiadne domáce zvieratá budú spokojní s týmto psa nechtov zastrihávač aj pre citlivé zvieratá, aby vaše nechty orezávanie pracovať jednoduchšie.

【USB rýchle nabíjanie & batéria s dlhou výdržou] vyzýva elektrické psa cat nail clipper súbor podporuje 3h pracovný čas. Pes brúska tiež prichádza s portom USB kábel, môžete sa pripojiť k notebooku, AC adaptér, auto, alebo power bank nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek, bez potreby výmeny batérií už, je to veľmi pohodlné a prenosné, naozaj stojí za to pet nechtov starostlivosti polisher.

【Široké Použitia Spektrum] vyzýva pet nechtov zastrihávač má tri porty pre rôzne veľkosti nechty. Môžete si vybrať vhodnú podľa zvieratá veľkosť a vlastnosti svojich nechtov. Dobré pre mačky, králiky, vták, malé, stredné a veľké veľkosti psov.

Profesionálne Pet Brúska Na Nechty

Vynikajúci Motor - Mosadze, Vreteno S Jedinečným Tichá Technológia

Indikátor / Nabíjací Port / Port1 / Port2 / Port3 / Ochranné Spp

Ergonomická Rukoväť - Poskytovať mäkké držadlo, ale aj sedí v ruke perfektne

Nízka Hlučnosť Dizajn - Nízka hlučnosť vám pomôže ľahko výbava pet pazúr. Dizajn pre nervový kitty & psíka

DIZAJN PRE RÔZNE DOMÁCE zviera - Podľa domáce zvieratá a jej nechty veľkosť. Výber z rôznych prístavov.

Port 1: Brúsenie rýchlo

Port 2: Malé-veľké domáce zviera

Prístav 3: Veľké a stredné domáce zviera

Port4: Leštenie dizajn, brúsenie nechtov na hladké rýchlo

Nabíjateľné A Prenosný

Ako nainštalovať & odstrániť porty

Nainštalujte port otáčaním v smere hodinových ručičiek

Otáčajte proti smeru hodinových ručičiek odstrániť rôzne porty

[Balík obsahuje dve časti, jednu nainštalovaný na mlynčeku]

Štítky: Brúska 230mm, disk dremel, elektrické psa nechtov plotov, led pet tag, rez psa nechtov, fréza na nechty, pet, ingemark náhrdelník, angl brúska, air force 1 falošný, pes brúska.

  • Funkcia 2: USB Nabíjateľné
  • Služba Dropshipping: Áno
  • Materiál: ABS
  • Funkcia 1: Tichý
  • Funkcia 3: bezbolestné a bezpečné

Súvisiace produkty