Reuseable Záhrada List Odpadu Môže Dvore Kompost Bin Likvidáciu Odpadu Taška Kompostovanie Ovocie Kuchynský Odpad Pestovateľ Tašky
Reuseable Záhrada List Odpadu Môže Dvore Kompost Bin Likvidáciu Odpadu Taška Kompostovanie Ovocie Kuchynský Odpad Pestovateľ Tašky
Sku: g192174
(1 Recenzie)
Novinka

€3.60 €4.44

Popis:

Funkcie:

- Horný otvor má zips dizajn, takže je ľahké dať svoj kuchynský odpad vo vnútri.

- Dvojité kľučky, záhradného odpadu, taška, aby to ľahko uchopiť a presunúť. A tiež to môže byť sklopená pre jednoduché uskladnenie, keď nie v použitie.

- Tam je otvor v topy vrecka, má dobré vetranie, rýchlo rozkladá kuchyňa a záhradný odpad a premení to užitočné hnojivo.

- Záhrady odpadové vrece je vyrobené z PE materiálu, šetrný k životnému prostrediu, vodotesný, anti-korózne, žiaruvzdorné, chladom odolné, trvanlivé.

- Môže byť použitý ako kvasenie taška, ako spoločník pre kuchyňa sudoch. To môže tiež významne zvýšiť frekvenciu kuchyňa sudoch. Jednoducho vziať tašky, ktorú chcete z dolnej bez znečisťujúcich hornej hnojivo.

Špecifikácie:

Materiál: PE

Veľkosť: 35*60/45*80 cm

Package Zahrnuté:

1 X Záhradný Kompost Bin

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: vedierko kompost, wground záhradný kompost, kvetináč jahoda, kuchyňa orgán, vyvŕtajte otvor steny, škola záhradný kompost, kompost, bin kompost, kompost kuchyňa, kuchynské nádoby, .

  • Materiál: Iné
  • Tvar: KOLO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty