Nordic Štýl Kolo Hojdacia Sieť Bezpečnosť Visí Hojdacia Sieť Stolička Swing Lano Vonkajšie Vnútorné Závesné Kreslo Garden Sedadlo Pre Dieťa Dospelých
Nordic Štýl Kolo Hojdacia Sieť Bezpečnosť Visí Hojdacia Sieť Stolička Swing Lano Vonkajšie Vnútorné Závesné Kreslo Garden Sedadlo Pre Dieťa Dospelých
Sku: g192181
(1 Recenzie)
Novinka

€13.77 €17.44

Popis:

Popis:

1. Relaxovať telo a myseľ pomocou swing predseda zavesiť ing čipky hojdacia sieť.

2. Pohodlie a relax. Čipky swing čistý stolička môže byť použitá ako svetlo, kolísky a hojdacie kreslo na čítanie stoličky a relaxačné meditácie stoličky, tak, že sladko hojdačky mimo, si prírody, oddýchnuť pri západe slnka, relax pri bazéne, alebo v salóniku. Paluba, počúvať dážď, cvrčky, vtáčí spev alebo tichý hvězdářství noc, atď.

3. Platné pre vnútorné a vonkajšie aj ďalšie zariadenia, ako je rodina, spálňa, sunbathroom, detskej izby, obývacej izby, atď. Pridaním kúzlo na záhradách, dvoroch a paluby, všestrannosť je dosť slúžiť ako hojdacia sieť stoličky, izba zobrazenie alebo jedinečné umelecké diela.

4. Prenosné a ľahko zavesiť , to môže byť presídlené takmer kdekoľvek. To bude hotové za pár minút. Nízka hmotnosť, ľahko skladovať a prepravovať. Ľahko visí zo stropu, stromy alebo akýkoľvek pevný projekcia, že môže podporiť svoju váhu.

5. Hand-made etnický štýl unikátna hojdacia sieť swing štýl pre každého domova priniesť móda a jedinečný dotyk. Lano a swing sú navrhnuté s čipkou čistý stoličky vzor a strapce. Výroba, 100% bavlna ručné. Ručné umývanie. Zabrániť vonkajšie prvky.

Špecifikácie:

Veľkosť: 50*30*90 cm/19.69*11.81*35.43"

Materiál: Bavlna+ Konope

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

1 X Hojdacia Sieť Stoličky

Drop Shipping Služby. 1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly. 3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté. 5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

Štítky: tábor swing stoličky, hojdacia sieť zavesiť, košík swing, tovar záhradné stoličky, záhradný nábytok vybavenie, lacná záhradná hojdačka stoličky, hojdacia sieť vonkajšie, stokke záhradné stoličky, dekor severskej, vasi nordic štýl.

  • Veková Skupina: Dospelí
  • Štýl: Záhrada
  • Číslo Modelu: Hojdacia sieť
  • vzor: Béžová
  • Druh: Hojdacia sieť
  • Materiál: Bavlna+ Konope
  • Názov Značky: alloet
  • Všeobecné Použitie: Záhradný Nábytok
  • Veľkosť: 50*30*90cm/19.69*11.81*35.43''

Súvisiace produkty