Betime NÁS EÚ Plug Tváre Parník Tváre, Hĺbkové Čistenie Horúcou Parník Tvár Postrekovač Tváre Cleaner Starostlivosti o pleť Krása Tváre vo Vode Zariadenia
Betime NÁS EÚ Plug Tváre Parník Tváre, Hĺbkové Čistenie Horúcou Parník Tvár Postrekovač Tváre Cleaner Starostlivosti o pleť Krása Tváre vo Vode Zariadenia
Sku: g19232
(0 Recenzie)
Novinka

€21.50 €43.01

Popis:

Poznámka: 1) s Cieľom zabezpečiť bezpečnosť, vzdialenosť medzi postrekovač, a užívateľ musí byť viac ako 20 cm. 2), Aby sa zabránilo nebezpečenstvu rozprašovanie vody, žiadna medicína drop alebo esenciálny olej môže byť priamo spadol do vodnej nádrže. 3) Vykonať odpojenie DC a rozobrať tváre parník pred čistením. 4) nepoužívajte vysávač, ktorý je ostrý, žieravé, prchavé, a ďalšie. 5) Tento produkt sa používa len na domácej zdravotnej starostlivosti, nie je vhodná pre komerčné použitie.

Funkcia:

Rýchlo Teplo:Inovované rýchlo vykurovacej technológie prijaté zabezpečuje 30s rýchle striekanie, veľké množstvo sprej účinne preniknúť do pokožky, pre hydratáciu. Bezpečný a Odolný Dizajn:Vysokej teplote odolný ABS materiál ponúka dlhú životnosť, bell-dizajn v tvare postrekovač, môže sa účinne brániť vody z triešti. Používateľov Priateľský Dizajn:Voda mimo auto power-off prevádzky zaistiť bezpečnosť a účinnosť, jedného tlačidla design na okamžitú prevádzku, kompaktný a štýlový vzhľad je to nádherný dekorácie rovnako. Všetko v Jednom Tváre Parník:Pomoc v hydratačné a hydratáciu. Tiež skvelé pre stav kože zlepšenie, ovládanie olej, odstránenie blackhead a vrásky a viac. Domov DIY SPA Pôžitok:Doska pre ovocie, zelenina, Čínska medicína kus, a ďalšie pridané pre viac príjemný zážitok. Dobrý spôsob na upokojenie nervov, doma. Inovatívny Dizajn pre Pohodlie:Nano hmly, ktorý je jemné a hladké pre lepšiu starostlivosť o pleť, odnímateľný postrekovač tryskou pre jednoduché čistenie.

Štítky: tváre parník, ios smart zariadenia, varná doska pary, telo pary, tvárová parná sauna, tvár hot parník, mister, domáca sauna tváre, handričkou parník, muži tvar bielizeň.

  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Názov Značky: Betime
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: ZH010
  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Druh: horúce tvár pare

Súvisiace produkty