Xiao Mijia Počítač, Monitor Svetlo Bar USB LED Obrazovky Visí Lampa na Starostlivosť o Oči Ra90 Diaľkové Ovládanie Stmievania Farebná Teplota
Xiao Mijia Počítač, Monitor Svetlo Bar USB LED Obrazovky Visí Lampa na Starostlivosť o Oči Ra90 Diaľkové Ovládanie Stmievania Farebná Teplota
Sku: g192495
(2 Recenzie)
Novinka

€50.77 €72.53

Popis:

Pozornosť

Vzdialený je napájaná 2 AAA batérie. Pre bezpečnosť leteckej dopravy, budeme sa všetky AAA batérie. Balík dostali ste neobsahuje batérie typu AAA. Ďakujeme za pochopenie.

Špecifikácie

Model výrobku: MJGJD01YL Menovitý príkon: 5V, 1A Pracovná teplota: -10℃~40℃ Lampa je telo veľkosť: Φ23×448mm Diaľkové ovládanie veľkosť: Φ66.5×34cm Farebná teplota: 2700-6500K Menovitý výkon: 5W (80×0,2 W/LED modul)

Zaujímavosti

● Visí inštalácia, nie je zaberajú plochu priestoru; ● Asymetrické svetlo, žiadne obrazovky odraz, oči nie sú jednoduché únava; ● Jas a teplotu farieb môže byť upravená na vôľu, aby spĺňali rôzne svetlo dopytu; ● Ra90 high color rendering index, obnoviť skutočné farby; ●Diaľkové ovládanie, dajte ho na ruky, upraviť svetlo ľahko; ● Vopred nastavený režim počítača, vhodný na používanie s počítačom svetlo; ●Magnetické otáčania štruktúra, 25°rotácia, redukujú odlesky; ●USB rozhranie napájania, počítač/power bank/nabíjačky môže byť pripojený.

Produkt Patrí

Lampou tela×1, base x 1, diaľkové ovládanie×1, manual×1, Type-C napájací kábel×1

Mijia displej závesné svietidlá, len pre vás v prednej časti obrazovky

● Žiadne obrazovky reflexie ● Magnetické otáčania ● Nie zaberajú priestor ● Kovové lampy tela ● 2,4 GHz bezdrôtové diaľkové ovládanie

Zavesiť ho ľahko, takže ploche priestor pre vás

Na Mijia Displej Visí Lampa pracuje s displejom a visí to jemne, bez toho, aby zaberali plochu priestoru, ktorá vás úplne nové osvetlenie skúsenosti. *Tento produkt je vhodný pre stolné monitory alebo rámčeky s hrúbkou ≤32 mm; pre monitory s hrúbkou menšou ako 10 mm, je možné zavesiť stably, a musíte sa držať pri úprave uhla (nie je doporučené pre použitie na prenosný počítač).

Asymetrický dopredu premietacie dizajn, displej je pohodlnejšie, bez reflecti

Prispôsobený optické šošovky a vyladené masky môžu vyhnúť sa odrazom na obrazovke a tvár na obrazovke dlhý čas bez obáv odlesky.

Ra90 high color rendering index, zobrazujúci skutočné farby

Color rendering index dosiahne Ra90* obnovenie pravdivé údaje farby. Č Blesk*, dlhý čas používať, oči nie sú ľahko únave.

Neobmedzené a viac bežné, teplota farieb a jasu môže byť upravená na

Diaľkové ovládanie, ktoré ste fondle admiringly používa 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie technológie a teplotu farieb a jasu môže byť upravená v bude.

Pohodlné demontáž a montáž, flexibilné úpravy

Magnetické štruktúry, maximálny rozsah nastavenia 25°, účinne zabránilo oslneniu. Veľký uhol hriadeľ, 40° nastaviteľné gravitácie hriadeľom, vhodný pre 1-32 mm hrubé zakrivené obrazovky, ploché obrazovky a ozvučnice. Kovové lampy telo, kovové telo, cool čierna a štýlové.

USB Typ-C rozhranie

Pripojený k počítaču, svetlo sa rozsvieti, keď je počítač zapnutý, a to bude plný zmysel obradu.

Viaceré scény, prepínač, ako sa vám páči

Počas zábava a voľný čas, nie je tam žiadne odlesky, a zábava sa uvoľnenejšie.

V pokojnej noci, teplé svetlo bude sprevádzať s vami.

Keď so zameraním na dizajn, high color rendering a dobré svetlo, aby tvorivosti viac vynikajúce.

Keď tvrdo pracuje, svetlo je mäkké a stará sa pre oči.

Veľkosť Produktu

Štítky: úradný xiao, mi xiomi, 3 xaomi, lampa led, muži počítača, mijia, mijia xiao, monitor pc, lampa xiao, batery xiao mija.

  • Farebná Teplota: 2700-6500K
  • Menovité vstupné: 5V, 1A
  • Názov produktu: Mijia počítač, monitor závesné svetlo
  • Číslo Modelu: Mijia počítač, monitor závesné svetlo (MJGJD01YL)
  • farba: čierna
  • Menovitý výkon: 5W (80*0,2 W/LED modul)
  • Ovládanie Kanálov: 4 Kanály
  • Rozhranie: USB Typ-C
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Názov Značky: Xiao
  • Pôvod: CN(Pôvodu)