Vonkajšie Pet Vozík, Psa Šteňa Dopravcu Pet Kočík Multicolor Oxford Handričkou Oceľovej Rúry s Vysokou intenzitou 3-kolesá One-key Skladanie
Vonkajšie Pet Vozík, Psa Šteňa Dopravcu Pet Kočík Multicolor Oxford Handričkou Oceľovej Rúry s Vysokou intenzitou 3-kolesá One-key Skladanie
Sku: g192512
(1 Recenzie)
Novinka

€40.41 €47.54

Popis:

Zatiaľ čo a asi na dlhé prechádzky, prevádzkuje alebo na dlhé dni, zvieratko môže mať veľmi unavený a pomaly vám nadol. Tento Pet Kočík je ideálnym riešením zachrániť váš najlepší priateľ je malé nohy. Rýchlo a ľahko sklopiť ísť do vášho auta alebo na skladovanie, kočík obsahuje kapucňou pre úkryt a zip nadol prednej tieň a vietor kryt. S vymeniteľný a umývateľný polstrované dno vložka pre väčšie pohodlie a oka vložky pre lepšie vetranie, zatiaľ čo vedenie pet šťastný a na mieste. Predstavovať dvojité kolesá vpredu dať lepšiu stabilitu a zadné brzdy pre väčšiu bezpečnosť. Ľahký a štýlový, vďaka čomu sa vaše zvieratko na cestovanie v luxuse. Ľahko manévroval, to je ideálny kočík na cestovať kdekoľvek! K dispozícii je aj odnímateľné puzdro na dne pre nakupovanie a osobné veci a dva držiaky nápojov s dodatočný priestor na riadidlách.

Funkcie: Zadné Brzdy, držiak Nápojov Odnímateľný kôš Dobre vetrané a chránené Záhyby preč pre jednoduché uskladnenie Ľahký a kompaktný Vymeniteľné (umývateľný) čalúnená vložiť Vyrobené z 600D Oxford tkanina s nepremokavou úpravou, takže je ideálny pre všetky situácie,

Špecifikácie: Farba: Čierna Čistá hmotnosť : 4,8 kg Odporúčané zaťaženie: 33lbs(15 kg) Max. zaťaženie: 44lbs(20 kg) Rozmery zložený: 38 cm x 18 cm x 80 cm Vnútorné Rozmery: 55 cm (L) x 36 cm (W) x 52 cm (H)

Package Zahrnuté: 1 x 3-Koliesko Pet Kočík

Zabezpečíme prepravu akonáhle sa vaša platba odovzdať kontrolu Golstroj.sk počas pracovných dní.

Neakceptujeme Post Office BOX.

Pre parcely dispečingu. Ak položiek máme skladom v našom zodpovedajúce sklade,budeme vyberať miestne vhodné dodanie spôsob, ako zvládnuť váš balík.

Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dverí, To bude oveľa ocenili, ak necháte nás platné kontaktné číslo.

Všetky naše položiek (s Výnimkou uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s najmenej 12 mesiacov záruka.

Pre poškodené, keď prišiel,prosím, družstvo fotografovať na poškodené časti a pošlite nám ich na overenie a riešenie dostať.

Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Nič, bude dokonalý.Ak ste nemali uspokojiť naše služby, alebo Ak položka prišiel poškodený.alebo jeho časť chýba, alebo položku nie, ako je popísané, prosím oznámte to na nás,poskytneme vám spokojný riešenie a zostať s tebou, kým sa problém vyriešil. Ďalšie viac,Prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet ešte pred získaním riešenie, pretože to bude bolestivý úder na usa. Naopak,vaše veľkoryso 5stars pekné spätná väzba bude obrovská motivácia pre nás lepšie predávajúceho. Dúfam, že si yourcomprehension.

Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní, Sme nie vrátenie prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom a dokumentáciou, ktoré boli dodané spolu s výrobkom. Vracia, musí byť vhodne zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. Produkt(y) poškodenie počas prepravy strácate nárok na záruku.

Štítky: mačka kočík, pet kočík, pes stoller youtube, pes, kočík, dopravca psa, pes vozíka, pre homtom, prípade rúry, veľký pes vozíky, mačka vozíka.

  • Druh: Psy
  • vzor: Pevné
  • Položka Druh: Kočíky
  • Platné Psa Plemena: Malý Pes
  • Funkcia: Priedušná
  • Sezóna: Jeseň
  • Fitable Hmotnosť: 20 KG
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Móda

Súvisiace produkty