Život Vesta Neoprénová Plávať Vesta Plávanie Bunda Plávanie, Člnkovanie Lyžiarske Drifting Život Vesta Vodné Športy Deti Bunda pre Batoľa Deti
Život Vesta Neoprénová Plávať Vesta Plávanie Bunda Plávanie, Člnkovanie Lyžiarske Drifting Život Vesta Vodné Športy Deti Bunda pre Batoľa Deti
Sku: g192554
(0 Recenzie)
Novinka

€5.52 €7.56

Popis:

Deti Plávať Vesta Neoprénová Naučiť Plávať Plávanie Float Bunda pre Batoľa Malé Deti

Funkcia:

- Skvelý Dizajn: Úplné Predné zips pre jednoduché zapnutie a vypnutie. Bunda štýl, zábaly okolo dieťaťa trupu a udržuje ruky voľné pre plávanie.Svetlé farby poskytuje vysokú viditeľnosť pre rodičov alebo opatrovateľov.

- Textílie flotácia vesta: kvalitné neoprénové a komfortná Lycra záväzné,pohodlné, mäkké textílie vest navrhnutý na pohon vaše dieťa dopredu na podporu používania ruky a nohy a plávať poloha.

- Vstavaná pena podložky: vyvážený plávajúcich a navrhnuté tak, aby miesto dieťaťa v náchylný (plávanie) pozícia pre učenie sa pre-plávanie pozície.

- VYNIKAJÚCA OCHRANA pred SLNKOM: Poskytuje tepelnej a slnečnej ochrany; to je 100% UV ochranný v predmetných oblastiach.

- NAJLEPŠIE DARČEKY: Od začiatočníkov až málo plavcov, to Plávať Vesta je navrhnutý na zvýšenie dôvery pre dieťa, a upokojiť rodičov.

Špecifikácia:

Produkt farba: Zelená, Rose Red (Voliteľné)

Produkt materiál: Neoprén

Hmotnosť výrobku: 220g

Hmotnosť Výška Veku

M 5-10 kg 85-100 cm/2.79-3.28 ft 1-3Y

L 12.5-20 kg 100-110 cm/3.28-3.61 ft 3-5Y

XL 20-25 kg 110-125 cm/3.61-4.10 ft 5-7Y

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje.

2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

1 X Plávať Vesta

Štítky: fancy morská víla sukne, de vesta plávanie, šport vody, kru život bunda, ahoj vis pracovné odevy, drrsses deti, kajak vesta, bunda život, príslušenstvo čln, život v dospelosti vesta.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: /
  • Platné Ľudí: Dieťa

Súvisiace produkty